logo

کد خبر : 36904
تاریخ خبر : 1403/03/23
 لزوم تعیین شیوه نامه معرفی نمایندگان صنفی به مرکز دادرسی های مالیاتی
در نشست کارگروه مالیاتی اتاق اصناف ایران مطرح شد؛

لزوم تعیین شیوه نامه معرفی نمایندگان صنفی به مرکز دادرسی های مالیاتی

نشست کارگروه مالیاتی اتاق اصناف ایران با موضوع تعیین ساز و کار معرفی نمایندگان بند (۳) ماده (۲۴۴) قانون مالیات‌های مستقیم به مرکز دادرسی‌های مالیاتی برگزار شد.

به گزارش مازنداصناف، مهدی امیدوار عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران و رئیس کارگروه مالیاتی در این نشست بیان کرد: نمایندگانی که به مراکز دادرسی مالیاتی معرفی می شوند لازم است دانش کافی در حوزه مالیات داشته باشند. لذا اتاق های اصناف در معرفی این افراد باید دقت کافی را داشته باشند.
وی ادامه داد: در سال های گذشته اگرچه با ریش سفیدی برخی مشکلات مالیاتی واحدهای صنفی را حل می کردیم اما زمان این کارها گذشته است و این مدارک و مستندات است که اهمیت یافته است.
رئیس کارگروه مالیاتی تاکید کرد: لذا لازم است شیوه نامه ای برای تعیین نماینده بند ۳ داشته باشیم و به اتاق های اصناف سراسر کشور ابلاغ کنیم تا شاهد افزایش کارآمدی ایشان باشیم.
مرتضی حبیب‌زاده، مشاور مالیات اتاق اصناف ایران نیز در این نشست بیان کرد: هیات حل اختلاف مالیاتی سه عضو دارد که شامل «نماینده سازمان امور مالیاتی»، «قاضی بازنشسته یا حقوق دان مطلع» و «نماینده صنف مودی» است که ما در معرفی نماینده صنف مودی لازم است دقت بیشتری داشته باشیم. اگر شخص ناکارآمدی حضور پیدا کند، هیات کارآمدی خود را از دست می دهد و حقوق مودی ضایع می شود.
وی افزود: بنابراین اتاق اصناف ایران این صلاحیت را دارد که شیوه‌نامه و ساز و کاری برای معرفی نمایندگان صنفی به مرکز دادرسی‌های مالیاتی تنظیم و ابلاغ کند تا اگر اتحادیه ها و اتاق ها بخواهند فردی را معرفی کنند، حائز شرایط اعلامی اتاق اصناف ایران باشند.
مشاور مالیاتی اتاق اصناف ایران بیان کرد: ضعف اطلاعاتی در این نمایندگان و عدم نظارت موثر بر عملکرد آنها موجب شده است که برخی حقوق مودیان ضایع شود که با آموزش و ساماندهی نمایندگان بند ۳ می توانیم این مشکلات را کاهش دهیم. از این رو پیشنهاد بنده ایجاد سامانه‌ای برای آموزش نمایندگان و اخذ آزمون از ایشان است.
حبیب‌زاده همچنین تاکیدکرد: لازم است افراد صنفی از موسسات خدمات مالی و حسابداری معتبر و مشاوران مالیاتی استفاده کنند و از مراجعه به افرادی که دانش و صلاحیت کافی در تنظیم اظهارنامه مالیاتی را ندارند بپرهیزند تا دچار خسارت نشوند.
در این نشست مقرر شد: آموزش‌های مالیاتی از طریق «اتاق اصناف ایران»، «استفاده اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها از مشاوران مالیاتی یا افراد متخصص» و «ارتباط موثر اتاق‌ها و اتحادیه‌ها با ادارات مالیاتی و برگزاری میزهای خدمت» ارائه شود.

منبع: اتاق اصناف ایران

انتهای خبر/