logo

کد خبر : 35894
تاریخ خبر : 1402/03/06
مازندران جای جولان مافیای برنج نیست/برخورد قاطع با تحرکات مرموزانه دلالان بازار برنج
استاندار مازندران تاکید کرد:

مازندران جای جولان مافیای برنج نیست/برخورد قاطع با تحرکات مرموزانه دلالان بازار برنج

استاندار مازندران با بیان اینکه زمان برای جولان مافیای برنج به اتمام رسید، گفت: تمامی اعضای این شبکه فساد شناسایی شدند.

به گزارش مازنداصناف، سیدمحمود حسینی پور استاندار مازندران با اشاره به رونق نسبی بازار عرضه و تقاضای برنج با انعقاد تفاهم نامه خرید این محصول کشاورزی، اظهار کرد: تحرکات مرموزانه دلالان و مافیای محصولات زراعی و باغی در استان رصد و با قاطعیت با این افراد مُخل اقتصادی برخورد خواهد شد.

حسینی پور در این راستا گفت: یکی از مسایلی که برای محصول برنج مازندران فرایند ثابت و شناخته شده برای عرضه و توزیع وجود نداشت، نبود سامانه ارتباطات برای عرضه برنج سنتی بود البته اکنون ارتباط گیری مناسبی با مجموعه های کشوری ایجاد شده است.

وی ادامه داد: نبود این شبکه توزیع باعث شکل گیری شبکه های فساد عرضه و ایجاد مافیا شده است.

نماینده عالی دولت در مازندران افزود: تمامی اعضای این شبکه فساد شناسایی و فعالیت آنها رصد شده است و برخورد کامل و قاطع با آنان صورت می گیرد.

وی گفت: اقدامات این شبکه های مافیایی منجر به اخلال در توزیع برنج شده و این افراد معدود زیاده خواه با دلالی و خرید برنج از شالیکاران به کشاورز و مصرف کننده زیان می رسانند.

حسینی پور تصریح کرد: مازندران جای جولان دادن مافیای برنج نیست و کاملا آنها تحت نظر هستند و با آنها برخورد قاطع می شود.

این مسئول گفت: کمک به مدیریت بازار برنج برای بهبود وضعیت بازار و ارتقای انگیزه تولیدکنندگان در دستور کار قرار دارد و نقش دولت، هدایت گری ‌و تصدی گری است.

وی افزود: هرجایی که تشکل های مردمی بتوانند در این زمینه فعالیت نمایند از این ظرفیت استفاده خواهیم کنیم.

به گفته نماینده عالی دولت در مازندران، بازار امروز، هوشمند و دیجیتال است و مجموعه بروزرسانی شده می تواند در این زمینه موفق عمل کند.

وی گفت: تولیدات زراعی را با امکانات و الزامات دانش بنیان می توانیم تا پنج برابر افزایش دهیم.

استاندار مازندران، تصریح کرد: اگر زنجیره های ارزش راهبردی در حوزه برنج ایجاد شود کشاورز با انگیزه به سمت تولید برنج می رود و این مساله باعث می شود بر کیفیت و کمیت محصول افزوده می شود، اما شیوه های فعلی ما شیوه ۵۰ سال قبل است و تعداد معدودی که احساس مسوولیت کردند اجرای موفق این طرح را داشته اند.

وی افزود: کمک به توسعه صادرات برنج از جمله اقدامات بعد از ارتقای کیفیت و کمیت تولید محصول است و برای این منظور کارهایی انجام شده است که از آن جمله برداشتن ممنوعیت صادرات و صفر کردن تعرفه صادرات برنج است.

حسینی پور افزود: کمک به مدیریت توزیع برنج که در حال حاضر با بهره گیری از فروشگاه های زنجیره ای کشور که انجام شده است.

وی تصریح کرد: دولت بدنبال حمایت از کشاورزان است و در موضوع آزادسازی قیمت های برنج جزو استثنا قرار گرفت.

انتهای پیام/