به گزارش مازنداصناف، محمد جعفری با اظهار این که قیمت گوشت و مرغ در استان افزایشی است و برای اینکه به تعادل قیمت برسیم باید کالا به اندازه کافی داشته باشیم، افزود: در حال حاضر این اقلام به اندازه کافی در استان وجود دارد و باید عاملان برای خرید و توزیع معرفی شوند.
وی با بیان این که به هر میزان که شهرستان ها لازم داشته باشند، گوشت مرغ در اختیار قرار خواهد گرفت تا با قیمت مصوب به فروش برسد، افزود: گوشت مرغ منجمد با دستور وزیر جهاد کشاورزی و توسط شرکت پشتیبانی امور دام با قیمت هر کیلوگرم ۴۰ هزار تومان درب سردخانه توزیع می شود.
جعفری تصریح کرد: طبق گزارش ها قیمت گوشت در برخی شهرستان ها بین ۶۳ تا ۶۹ هزار تومان است، افزود: این در حالیست که فروش بیش از ۶۳ هزار تومان مورد قبول نیست.
معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: طبق برنامه در هر شهرستان ۲۰ تن مرغ را تا ۴۸ ساعت آینده وارد بازار می کنیم تا از افزایش قیمت جلوگیری شود.
گفتنی است دو هزار و ۴۰۰ مرغداری در مازندران فعالیت دارد و سالانه ۱۱ درصد گوشت سفید کشور در استان توزیع می شود.
منبع: خبرگزاری بازار
انتهای پیام/