logo

کد خبر : 35251
تاریخ خبر : 1401/07/28
در تمامی استان‌های کشور باید اتاق اصناف کشاورزی راه‌اندازی شود/آزادسازی قیمت‌ها بالاترین فشار را روی تولیدکنندگان دام و طیور وارد آورد
وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد:

در تمامی استان‌های کشور باید اتاق اصناف کشاورزی راه‌اندازی شود/آزادسازی قیمت‌ها بالاترین فشار را روی تولیدکنندگان دام و طیور وارد آورد

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در تمامی استان‌های کشور باید اتاق اصناف کشاورزی راه‌اندازی شود و باید خدمات را به این بخش واگذار کنیم؛ گفت: آزادسازی قیمت بالاترین فشار را روی تولیدکنندگان دام و طیور وارد آورد و بنده شرمنده فعالان این بخش هستم.

به گزارش مازنداصناف، سیدجواد ساداتی نژاد در گردهمایی سراسری مدیران باغبانی سراسر کشور در بابلسر اظهار کرد: ما یک بازو در حوزه اجرا در کشاورزی کم داشتیم که اکنون اتاق اصناف کشاورزی ایران را داریم و باید تلاش کنیم تا آن را جا بیندازیم.

وی افزود: در تمامی استان‌های کشور باید اتاق اصناف کشاورزی راه‌اندازی شود و باید خدمات را به این بخش واگذار کنیم.

 

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: باید به این سمت برویم که تمامی بنگاه‌های محصولات کشاورزی مجوز خود را از اتاق اصناف کشاورزی اخذ کنند و نظارت را به این اتاق بسپاریم.

 

این مسئول ادامه داد: حمایت از اتاق اصناف کشاورزی جزو وظایف ما است و باید تمامی سازمان جهاد کشاورزی به تحقق این امر کمک کنند.

 

ساداتی نژاد تصریح کرد: نظام مهندسی و اتاق اصناف دو بازوی وزارت جهادکشاورزی هستند و باید این دو بخش باید در کنار هم بدون تعارض فعالیت کنند.

 

وی با اشاره به اینکه مزیت نسبی کشور ما باغبانی است و صادرات بسیار خوبی را با ارزآوری داریم که متاسفانه مورد کم توجهی قرار گرفته است، گفت: همواره این مقوله در حاشیه بوده است و استراتژی ما توجه به مقوله باغبانی است و تولید ثروت فراوانی دارد.

 

وزیر جهاد کشاورزی افزود: باید ۱۰۰ هزار هکتار گلخانه‌ در کشور ایجاد کنیم که اکنون ۲۵ هزار هکتار طی سال‌های گذشته ایجاد شده است تا سبزی و صیفی را به گلخانه و غلات را در اراضی جدید کشت کنیم.

 

این مسئول خاطرنشان کرد: باید از صنایع غیرکشاورزی برای سرمایه‌گذاری در این بخش نیاز داریم و باید از این ظرفیت برای دستیابی به هدف ایجاد ۱۰۰ هزار هکتار گلخانه در کشور استفاده کنیم.

ساداتی نژاد ادامه داد: باید ایده تخصیص اعتبارات دولتی را تغییر و به سمت مردم حرکت کنیم و دائما در حال جذب سرمایه‌گذار برای فعالیت در بخش کشاورزی باشیم.

 

وی اظهار کرد: توسعه باغات در اراضی شیبدار جزو سیاست ما است و قابل قبول نیست اراضی شیبداری خالی باشد و این اراضی را باید به مردم واگذار کنیم؛ اجازه دهیم در حوزه زراعت اشتغال ایجاد شود.

 

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: هفته‌های سال را بنا است به نام استان‌ها و محصولات شاخص کشاورزی نامگذاری کنیم و در آن استان حضور یابیم و آمادگی داریم نخستین استان، مازندران باشد.

 

این مسئول تصریح کرد: تغییر الگوی کشت از الزامات حال حاضر است و رئیس این کار در استان‌ها، استانداران هستند و بنا است طی هفته‌های آتی نخستین کارگروه تغییر الگوی کشت کشور در مازندران راه‌اندازی کنیم.

 

ساداتی نژاد ادامه داد: کشت قراردادی در دست انجام است و نرم افزاری برای پوشش این امر طراحی شده است که طی هفته‌های آتی راه اندازی و رونمایی خواهد شد.

 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ۱۵ هزار میلیارد تومان بانک کشاورزی برای کشت قراردادی اختصاص داده شده است و کار انجام خواهد شد گفت: کشاورزی قراردادی مدرن ترین ابزار این حوزه است که هم به کشاورزی و هم تولید کمک خواهد کرد که از هفته آینده آغاز خواهد شد.

 

این مسئول افزود: اگر طرح زهکشی که سال‌ها است در این استان مغفول مانده است انجام شود شاهد جهش تولید به ویژه در برنج خواهیم داشت که دو میلیارد دلار برآورد انجام زهکشی در استان های شمالی است.

 

وی گفت: ما به شدت قائل به تفویض اختیار هستیم و برای هیچ چیزی نیاز به اخذ اجازه از ما نیست و تمامی اختیارات خود را به استانداران تفویض می‌کنم.

 

ساداتی نژاد با اعلام اینکه یکی از مهم‌ترین قطب‌های کشاورزی کشور مازندران است و تمامی اختیارات خود را به استاندار مازندران تفویض می‌کنم، ادامه داد: استان مازندران در حوزه دامپروری نیز ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد و یکی از پایتخت‌های تولید گوشت سفید نیز این استان است.

 

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: آزادسازی قیمت بالاترین فشار را روی تولیدکنندگان دام و طیور وارد آورد و بنده شرمنده فعالان این بخش هستم و در تلاش برای حل مشکلات این بخش هستیم.

 

انتهای پیام/