logo

کد خبر : 34717
تاریخ خبر : 1400/10/19
 ۷۰ درصد اصناف مازندران از محدودیت‌های جدید کرونایی آگاهی ندارند
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران:

۷۰ درصد اصناف مازندران از محدودیت‌های جدید کرونایی آگاهی ندارند

<p><span style="font-size: larger;">رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: ۷۰ درصد از متصدیان اصناف مازندران نسبت به محدودیت&zwnj;های جدید و مدیریت هوشمند کرونایی در بستر سامانه امید اطلاعات و شناخت کافی ندارند. </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ در گام سوم طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در بستر سامانه امید که از روز شنبه، چهارم دی ماه سال جاری مطابق با ماده ۲ قانون مدیریت بحران در استان مازندران در دست اجرا است، تمام متصدیان واحد صنفی استان موظف هستند که بارکد دریافت حداقل یک دز واکسن کرونای خود را بر روی شیشه فروشگاه خود نصب کنند در غیر این صورت و نقض قانون در مرحله اول بازرسی، تذکر کتبی و در مرحله دوم بدون هیچ قید و شرطی واحد صنفی متخلف شناخته شده و تا زمان تزریق واکسن متصدی و کارکنان وی، واحد صنفی مدنظر پلمب خواهد ماند.

حسینقلی قوانلو روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از چهارم تا هجدهم دی ماه سال جاری ۴۳ هزار و ۲۶۳ بازدید و بازرسی از واحدهای صنفی مازندران با هدف پیمایش رعایت دستورالعمل‌های جدید در طرح نظارت هوشمند کرونا در بستر سامانه امید ثبت شد که تحلیل این داده‌های آماری نشان می‌دهد که ۷۰ درصد این واحدها نسبت به حُسن اجرای این طرح و چسباندن بارکد تزریق واکسن کرونا بر روی فروشگاه‌های خود اطلاعی ندارند.

وی با بیان اینکه، اصحاب رسانه در هفته‌های گذشته اطلاع‌رسانی دقیق و منسجمی از اجرای این طرح داشتند، ادامه داد: تمامی این واحدهای صنفی که نسبت به اجرای طرح مدیریت هوشمند کرونا در استان ابراز بی‌اطلاعی کرده بودند، تذکر کتبی دریافت کردند و تا یک هفته فرصت دارند که نسبت به نصب بارکد دریافت واکسن کرونا برای روی شیشه واحدهای صنفی خود اقدام کنند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه در مرحله دوم بازرسی‌ها اگر اصناف قوانین جدید کرونایی را رعایت نکنند، پلمب می شوند، اضافه کرد: در یک هفته اخیر برای بار دوم از حدود ۲هزار و ۳۰ واحد صنفی استان بازرسی کرونایی شد که حدود ۵۲۰ واحد صنفی به دلیل نقض مکرر قوانین کرونایی به طور موقت تعطیل شدند.

قوانلو خاطر نشان کرد: باوجود رنگ‌بندی‌های باثبات و آبی کرونایی در مازندران که حاصل تزریق به موقع واکسن کرونا از سوی اقشار مردم است اما رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در بسیاری از واحدهای صنفی تعریف چندانی ندارد و از بازرسان اصناف می‌خواهیم که در رعایت ضوابط کرونایی سختگیرانه عمل کنند.

۷۰ درصد اصناف مازندران از محدودیت‌های جدید کرونایی آگاهی ندارند

لزوم اجرای طرح پایش واکسیناسیون در مازندران

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان این که تزریق دز سوم واکسن کرونا این روزها در بین متصدیان اصناف استان رضایت بخش نیست، گفت: در زمان حاضر از مجموع ۲۵۰ هزار نفری که در واحدهای صنفی استان مشغول کار هستند تنها ۱۷ درصدشان نسبت به تزریق دز یادآور یا سوم واکسن کرونای خود اقدام کردند در حالی که این رقم می‌بایست طبق زمان‌بندی تا روز هجدهم دی ماه به ۵۵ درصد می‌رسید.

وی تصریح کرد: در کنار بی‌توجهی ۷۰ درصدی اصناف مازندران نسبت به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک، با سهل انگاری در تزریق واکسن در آینده نزدیک فروشگاه های استان به کانون شیوع کرونا تبدیل خواهند شد.

قوانلو گفت : در ادامه بازرسی‌هایی که از سوی بازرسان و بسیج اصناف از فروشگاه‌های مختلف استان انجام خواهد شد، به متصدیان اصناف ابلاغ می‌شود درصورتی که کارکنان آنان طبق زمان‌بندی نسبت به تزریق دز سوم واکسن کرونای خود اقدام نکنند، این کارکنان حق فعالیت و خدمات رسانی را نخواهند داشت، در غیر این صورت صنف مورد نظر پلمب خواهد شد.

وی یادآور شد: از سوی دیگر حمایت از واحدهای صنفی که به معنای واقعی دستورالعمل های بهداشتی و کرونایی را رعایت می‌کنند در دستور کار است و این متصدیان تابع قوانین، در قالب اصناف نمونه از تسهیلات بانکی یا تخفیف‌های مالیاتی برخوردار خواهند شد.

در استان مازندران حدود ۱۸۶ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب فعال است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/