به گزارش مازند اصناف؛ مهدی معلمی، رییس اتحادیه طلا و جواهر ساری با اشاره به کیفیت خوب برگزاری نمایشگاه بين المللي صنعت طلا و جواهر مشهد گفت: عدم حضور کشورهای همسایه در نمایشگاه بین المللی و طلا و جواهر مشهد یک آسیب است و باعث می شود در کشور فضای رقابت وجود نداشته باشد.
وی با اشاره به اینکه در سال های قبل در کشور ترکیه در این حجم تولید طلا و جواهر وجود نداشت اظهار کرد: در کشور ما همه بسترهای مورد نیاز برای تولید، از جمله هنرمندان حرفه ای و تولید کنندکان قوی وجود دارد ولی متاسفانه حمایتی از هنرمندان و تولید کنندکان نمی شود.
معلمی تصریح کرد: چند سالی است که تاکید مقام معظم رهبری بر بحث حمایت از تولید است و امسال هم به نام تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری شده است و این بیانگر این موضوع است که همه دستگاه های اجرایی باید پای کار باشند و از هنرمندان و تولیدکنندگان در عرصه طلا و جواهر به عنوانی صنفی که همیشه همراه نظام جمهوری اسلامی بوده است حمایت کنند.
رییس اتحادیه طلا و جواهر ساری در ادامه با اشاره به عدم استقبال تولید کنندگان طلا و جواهر از نمایشگاه بین المللی مشهد و اینکه تنها ۷ تا ۱۰ درصد غرفه های این نمایشگاه را تولید کنندگان به خود اختصاص داده اند گفت: متاسفانه تا زمانی که ساختار و بستر برای تولید کنندگان و هنرمندان فراهم نشود آنها انگیزه ای برای حضور در نمایشگاه ها نخواهند داشت.
معلمی با بیان اینکه در استانی مانند خراسان که تعداد تولید کنندگان قابل توجه ای در عرصه ساخت و تولید طلا و جواهر دارد، انتظار حضور تعداد بیشتری از تولید کنندگان در نمایشگاه بین الملی وجود داشت ابراز امیدواری کرد: ساختار جدیدی در جهت حمایت از این صنف در کشور شکل بگیرد تا سال آینده شاهد حضور چشم گیر تولید کنندگان در نمایشگاه باشیم.
رییس اتحادیه طلا و جواهر ساری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرایی شدن قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده از ۱۳ دی ماه گفت: با حدف مالیات بر ارزش افزوده از اصل طلا امیدواریم توان و سطح خرید مردم افزایش یابد تا مردم کمتر به سمت خرید طلای دست دوم -که تبدیل به آسیب جدی صنف شده است – روی بیاورند.
وی ادامه داد: فروش طلای دست دوم واقعا ضربه مهلکی به صنف طلا و جواهر زد و باعث شد درخت تنومندی که سال ها با همکاری پیشکسوتان این صنف پا برجا مانده بود، کمرش خم شود.
منبع: گلد نیوز
انتهای پیام/