به گزارش مازند اصناف؛ محمد هادیزاده در گفتؤگو با خبرنگار ما با اشاره به نقش مدیریت صحیح مصرف کود شیمیایی و سم در تولید غذای سالم و کاهش آلودگیهای زیست محیطی اظهار کرد: بهمنظور پايش واحدهای فروش سموم نباتی با حضور اداره صنعت، معدن و تجارت، واحد حفظ نباتات و حراست مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان گشت مشترک برای بازديد از فروشگاههای عرضه سموم نباتی انجام شد.
وی افزود: هدف از پایش فروشگاههای عرضه سموم نباتی جلوگیری از تولید و توزیع سموم ثبت نشده و تاریخ گذشته است.
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد با بیان اینکه در این شهرستان 30 فروشگاه عرضه سموم نباتی بخش تعاونی وخصوصی وجود دارد، گفت: در اين بازديد كارشناسان 26 واحد فروش و عرضه سموم و آفت كشها را در سطح شهر مورد پایش قرار دادند.
هادیزاده تصریح کرد: هرگونه تغییر در بستهبندی، دخل و تصرف در محتوا و برچسب سموم ممنوع بوده و درج تاریخ تولید و انقضا بر روی بستهبندی الزامی است.
وی ادامه داد: در این پایش وضعیت حضور مسئول فنی در فروشگاه، ثبت اطلاعات کامل فروش سموم، فروش سموم بدون نسخه گیاهپزشکی، خرید سموم از شرکتهای پخش مجاز، عدم وجود سموم تاریخ منقضی در فروشگاه، ثبت اطلاعات در سیستم مانیتورینگ سموم، عرضه و ميزان و انواع فروش سموم و آفت كش ها، بررسي وضعيت محيطي و نحوه مديريت سموم فاسد سنواتي مورد بررسی قرار گرفت.
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد در پایان خاطرنشان کرد: فروش سموم تاریخ گذشته ممنوع بوده و توزیع کنندگان موظفند از توزیع آن خودداری کنند و در صورت مشاهده برخورد قانونی خواهد شد.
انتهای پیام/