logo

کد خبر : 34601
تاریخ خبر : 1400/09/06
 جلوگیری از توقف عملیات و مزایده 64 واحد تولیدی در مازندران
رئيس کل دادگستري مازندران خبر داد

جلوگیری از توقف عملیات و مزایده 64 واحد تولیدی در مازندران

<p><span style="font-size: larger;">رییس کل دادگستری مازندران از جلوگیری از توقف عملیات و مزایده 64 واحد تولیدی در استان با اختیارات و پیگیری&zwnj;های قضائی و مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی خبر داد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری در این خصوص اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون 112 پرونده واحد تولیدی به ستاد اقتصاد مقاومتی ارجاع شده است که از این تعداد 91 پرونده رسیدگی و تاکنون مشکلات و موانع 64 واحد تولیدی برطرف شد.

وی افزود: دستگاه قضایی مازندران به نوبه خود تمام تلاش و اهتمام خود را در جهت حمایت از تولید و رفع موانع و مشکلات پیش روی تولید کنندگان می‌کند.

رییس کل دادگستری مازندران تصریح کرد:‌ هر چه بخش تولید در استان فعال‌تر باشد به همان میزان رونق اشتغال در مازندران افزایش پیدا می‌کند و این امر در کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه و سالم‌سازی آن بسیار حائز اهمیت است.

حجت‌الاسلام اکبری خاطرنشان کرد: امیدواریم در مسیر تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص مانع‌زدایی ازمسیر تولید، شاهد توسعه تولید و اشتغال و شکوفایی اقتصادی در مازندران باشیم.

وی در پایان گفت: دستگاه قضائی استان نیز از تمامی ظرفیت‌ها و پتانسیل خود برای سرمایه‌گذاری‌های سالم و مشروع که چرخ‌های تولید مازندران را به حرکت در می‌آورند حمایت و در مقابل با فساد اداری و رانت‌خواری برخورد قاطعانه می‌کند.

انتهای پیام/