logo

کد خبر : 33570
تاریخ خبر : 1399/12/12
۵۱ درصد از سهامداران عدالت مازندران کد بورسی دریافت کردند

۵۱ درصد از سهامداران عدالت مازندران کد بورسی دریافت کردند

<p><span style="font-size: larger;">مدیرکل اقتصاد و دارایی استان مازندران گفت: تاکنون بیش از ۵۱ درصد از سهامداران عدالت در این استان با ورود به سامانه سجام کد بورسی دریافت کردند. </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ سید اسماعیل هاشمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این استان یک میلیون و ۴۹۰ هزار نفر از سهامداران عدالت مدیریت غیرمستقیم را برای سهامشان انتخاب کردند و تاکنون ۷۰۰ هزار نفر از این سهامداران موفق به دریافت کد بورسی شدند.

وی به انتخابات اعضای هیات مدیره شرکت سهامی عدالت مازندران اشاره کرد و گفت: طبق قانون تمامی اعضای هیات مدیره باید مدیریت غیر مستقیم سهام را پذیرفته و دارای کد بورسی باشند.

مدیرکل اقتصاد و دارایی مازندران زمان اولیه برگزاری این انتخابات را ۲۰ اسفندماه سال جاری اعلام کرد و پیش‌بینی کرد تا برای بسترسازی جهت مشارکت بیشتر سهامداران در انتخابات هیات مدیره، زمان برگزاری انتخابات جابه‌جا شود.

هاشمی از دارندگان برگه سهام عدالت بامدیریت غیرمستقیم خواست تا برای دریافت کد بورسی به سامانه http://sejam.ir مراجعه کرده تا پس از تعیین هویت ، کد بورسی خود را بدون نیاز به مراجعه دفاتر پیشخوان دریافت کنند.

به گفته وی در شرایط فعلی امکان دریافت کد بورسی در سامانه سجام از طریق تلفن همراه بدون پرداخت هزینه نیز فراهم شده است.

طبق آمار رسمی ۲ میلیون و ۳۶۲ هزار نفر در مازندران سهام عدالت دارند که از این تعداد حدود ۸۷۰ هزار نفر معادل ۳۷ درصد روش مستقیم را برای مدیریت سهامشان انتخاب کردند و مدیریت سهام بقیه جمعیت که معادل حدود یک میلیون و ۴۹۰ هزار نفر می شود بر عهده شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت مازندران است.

انتخاب روش مدیریت سهام عدالت نخستین گام برای آزادسازی و فروش این سهام توسط دارندگان آن بود که از ۱۵ خرداد ماه امسال آغاز شد و به مدت ۲۰ روز ادامه داشت. دارندگان سهام عدالت در این دوره زمانی باید تکلیف مدیریت سهامشان را با انتخاب یکی از ۲ روش مستقیم یا غیرمستقیم مشخص می کردند.

افرادی که روش آزاد سازی به شیوه مستقیم را در مهلت مقرر انتخاب کردند در واقع مدیریت سهام عدالتشان را در اختیار گرفتند. در این حالت مسئولیت حفظ، نگهداری و مدیریت سهام اختصاص‌یافته به عهده سهامدار است و در راستای حفظ ارزش سهام تخصیص‌یافته، قابلیت نقل‌وانتقال سهام به غیر و فروش آن بر اساس محدودیت‌های زمانی و مقداری تعیین‌شده از سوی شورای عالی بورس صورت خواهد گرفت. همچنین مطابق قانون تجارت، این افراد سهامدار محسوب شده و از مزایای سهام تخصیص‌یافته ازجمله سود و ... بهره‌مند خواهند شد.

افرادی که در مهلت قانونی روش مستقیم را انتخاب نکردند ، مدیریت سهامشان غیرمستقیم محسوب می شود و مالکیت و مدیریت سهام‌عدالتشان از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی ساماندهی می شود و سهامدار حق انتقال سهام به غیر و دخل و تصرف در آن را نخواهد داشت.

انتهای پیام/