به گزارش مازند اصناف؛ به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران ، حسن خیریانپور افزود که تیم نظارتی متشکل از کارشناسان شبکه بهداشت , اداره کل غله و خدمات بازرگانی , صنعت , معدن و تجارت و فرمانداری پس از بازدید از ۱۷۵ باب نانوایی ، متخلفان را شناسایی کردند.
وی تعداد کل نانوایی های شهرستان ساری را ۶۳۶ واحد اعلام کرد.
خیریانپور گفت که در بازدیدهای صورت گرفته ۲ کیلو مواد افزودنی غیر مجاز از واحدهای خبازی کشف و معدوم شد و تخلفات ۲۱ واحد خبازی در خصوص کسر سهیمه آرد از طریق مجاری ذیربط در حال پیگرد قانونی است.
معاون استاندار مازندران هشدار داد : بهسازی و نوسازی نانوایی ها ، ارتقاء کمی و کیفی نان ، رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی ابلاغی ستاد کرونا ، رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط نانوایی از جمله برنامه های مهم استان است که با بازرسی های مستمر و مداوم مورد نظارت و ارزیابی قرار می گیرد و با مصادیق تخلف بدون اغماض و به صورت جدی برخورد خواهد شد .
وی تاکید کرد : در شرایط موجود عدم رعایت پروتکل های بهداشتی سلامت و ایمنی مردم و جامعه را مخدوش می کند و موجب تشدید شیوع ویروس کرونا می شود و تخلف در این زمینه به هیچ وجه قابل اغماض نیست.
ساری از شهرستان های دارای وضعیت قرمز کرونایی مازندران است.
انتهای پیام/