logo

کد خبر : 33315
تاریخ خبر : 1399/10/22
وجود نگاه تبعیض‌آمیز مسئولان نظارتی در برخورد با واحدهای صنفی/80 درصد گروه‌های شغلی غیرمجاز فعال هستند
عضو کميسيون بر نظارت اصناف فريدونکنار اعلام کرد

وجود نگاه تبعیض‌آمیز مسئولان نظارتی در برخورد با واحدهای صنفی/80 درصد گروه‌های شغلی غیرمجاز فعال هستند

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">عضو کمیسیون بر نظارت اصناف فریدونکنار با انتقاد از عدم نظارت کافی نسبت به محدودیت&zwnj;های ویژه کرونا برای واحدهای صنفی و همچنین تبعیض&zwnj;های موجود در این شهرستان، گفت: ۸۰ درصد واحدهای صنفی غیرمجاز باز هستند که نشان دهنده چشم بسته مسئولان بر روی تخلف است.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ ابوالقاسم فرجی در گفت‌وگویی با انتقاد از عدم نظارت کافی نسبت به محدودیت‌های ویژه کرونا برای واحدهای صنفی و همچنین تبعیض‌های موجود در این شهرستان، اظهارکرد: در مواقع بحرانی و همچنین برای برگزاری مناسبت‌های مختلف که شهرستان، استان و حتی مناطق مختلف کشور نیاز به کمک دارد مسئولان و متولیان امور خیریه برای جمع‌آوری کمک‌ها به سراغ واحدهای صنفی که از مسجد جامع فریدونکنار تا پل مرکز شهر(شهید رسولی) معروف به بازارهای موسوی و بازار قائم هستند می‌روند و بیشترین کمک‌ها توسط این بازاریان اهدا می‌شود.

 
وی با اشاره به اینکه چشم مسئولان نظارتی در فریدونکنار فقط بر روی واحدهای صنفی این نقطه از شهر متمرکز شده است، خاطرنشان کرد: متاسفانه هر زمان که باید بازار تعطیل شود مسئولان نظارتی در نخستین گام به سراغ واحدهای صنفی این منطقه می‌روند.

عضو کمیسیون بر نظارت اصناف فریدونکنار تصریح کرد: درحالی که این شهرستان به وضعیت قرمز کرونایی رسیده و بنابر دستور ستاد کرونا به غیر از مشاغل گروه یک تمامی واحدهای صنفی باید تعطیل باشند اما در فریدونکنار چنین چیزی وجود ندارد و ۸۰ درصد بازار باز هستند.

فرجی با بیان اینکه اگر تصمیمی گرفته می‌شود باید بدون تبعیض و نظارت کافی در آن وجود داشته باشد گفت: اگر سری به خیابان‌های مختلف شهر بزنیم متوجه می‌شویم که بسیاری از واحدهای صنفی به راحتی درحال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: در خبرها می‌شونیم که ۲۰ گروه نظارتی برای بازرسی به سطح شهر می‌روند اما خروجی این بازرسی فقط پلمب دو مغازه بوده است.

عضو کمیسیون بر نظارت اصناف فریدونکنار تاکید کرد: از میدان ماهی تا پمپ بنزین که بسیاری از واحدهای صنفی این منطقه از مشاغل گروه‌های دو و سه هستند باز بوده و نشان می‌دهد که چشم مسئولان فقط بر روی مکان‌های خاص باز است.

فرجی با طرح سوالی از مسئولان نظارتی که آیا کرونا فقط در بازار مسجد جامع تا پل مرکز شهر وجود دارد گفت: از مسئولان می‌خواهیم با متخلفان در تمامی مناطق برخورد سختی داشته باشند تا این بیماری ریشه کن شود.

وی با انتقاد از عدم رعایت مسائل بهداشتی توسط برخی از واحدهای صنفی اظهارکرد: برخی از واحدهای صنفی در حاشیه شهر فریدونکنار که با تخلف درحال فعالیت هستند، نسبت به رعایت مسائل بهداشتی هم بی‌توجهی می‌کنند.

عضو کمیسیون بر نظارت اصناف فریدونکنار خاطرنشان کرد: بنده خودم از کسبه هستم و به هیچ عنوان دوست ندارم که بازار تعطیل شود اما زمانی که تصمیم قانونی گرفته شده همه باید به قانون احترام بگذاریم.

فرجی با بیان اینکه بارها از بازاریان کمک دریافت شده است، تصریح کرد: در موج نخست بیماری کرونا بازاریان فریدونکنار مبلغ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای تهیه تجهیزات بهداشتی و معیشتی کمک کردند درحالی که خودشان آسیب دیده بودند.

وی یادآورشد: انتظارهای زیادی از بازاریان منطقه مسجد جامع تا پل مرکز شهر وجود دارد اما نه تنها هیچ کمکی به آن‌ها در زمان‌های حساس نمی‌شود بلکه مورد فشار برای تعطیل کردن مغازه‌های خود قرار می‌گیرند و به مناطق دیگر توجه جدی صورت نمی‌گیرد که این نشان دهنده تبعیض است.

عضو کمیسیون بر نظارت اصناف فریدونکنار تاکید کرد: مشاغل گروه یک در این شهر شاید درحدود ۱۰ درصد باشد اما مشاهده می‌شود که بیش از ۸۰ درصد واحدهای صنفی باز هستند که نشان دهنده چشم بسته مسئولان بر روی تخلف است.

فرجی ادامه داد: فریدونکنار دارای چهار هزار واحد صنفی است که حدود ۴۰۰ واحد صنفی که به میزان ۱۰ درصد می‌شود در مسیر بین مسجد جامع تا پل مرکز شهر مستقر و تعطیل شده‌اند اما مابقی در مناطق مختلف شهر به راحتی درحال فعالیت هستند.

وی با اشاره به اینکه تیم‌های نظارتی باید دارای قدرت برخورد با متخلفان باشند، خاطرنشان کرد: در کنار این تیم‌ها باید نیروی انتظامی، ماموران اماکن، نماینده فرمانداری و دادگستری حضور داشته و اجازه پلمب واحد صنفی را دارا باشند که به محض مشاهده تخلف، واحد صنفی را پلمب کنند.

عضو کمیسیون بر نظارت اصناف فریدونکنار تصریح کرد: باتوجه به اینکه فریدونکنار ازجمله معدود شهرستان‌های قرمز کرونایی در کشور است هشدارهای لازم به‌صورت روزانه توسط تمامی شبکه‌های سراسری و همچنین دستگاه‌های مختلف به‌ شهروندان و کسبه داده می‌شود و هیچ واحد صنفی نمی‌تواند بگوید ما این اخطارها را دریافت نکرده‌ایم.

انتهای پیام/