به گزارش مازند اصناف؛ در پی اعمال محدودیتهای جدید در 4 شهر ساری، رامسر، سوادکوه شمالی و ساری از صبح امروز در مازندران، پیش ازظهر امروز، کسبه و بازاریان ساری با حضور در مقابل فرمانداری این شهر، مراتب گلایه و نارضایتی خود را اعلام کردند.
بر اساس این گزارش، بیش از 100 نفر از کسبه صنوف سطح دو نظیر اتحادیههای کیفوکفش، موبایل، پوشاک، رایانه، خرازی، لوازم آرایشی، بهداشتی، لوازم خانگی، بزازان و سایر صنوف مشمول با حضور در مقابل فرمانداری خواستار لغو و یا تعدیل محدودیتها شدند.
گفتنی است فعالین این صنوف که غالبا مستاجر هستند از ابتدای شیوع کرونا تاکنون جدا از خسارتهای کسبی با مشکلات فراوان مالی در پرداخت حق بیمه و اجارهبها مواجه شدند که حالا با ادامه این محدودیتها، کاسه صبرشان لبریز شده است.
این تجمع خودجوش با حضور روسای اتحادیههای صنفی و همچنین اعضای این صنوف همراه بود و در ادامه نمایندگان کسبه، اعضای هیئت رئیسه اتاق با حضور در دفتر فرماندار به مذاکره پرداختند و موضوع حلوفصل شد.
به گزارش خبرنگار ما، در این دیدار، روسای اتحادیه با طرح پیشنهاداتی در ایام اعمال محدودیتها خواستار فعالیت کشیکی و یا همان تعیین ساعات کاری صبح و عصر برای صنوف شدند تا ضمن اعمال محدودیت، کسبه نیز کرکرههای خود را در ساعاتی از روز بالا بدهند.
ناصر گلزاده رئیس اتحادیه صنف کیفوکفش مرکز مازندران در این باره به خبرنگار ما گفت: تنی چند از هیات مدیره اتحادیههای صنفی سطح دو جهت مذاکره با فرماندار و ارائه پیشنهادات در راستای پیگیری مطالبات صنوف در محل فرمانداری حاضر شدیم که در ادامه بسیاری از کسبه نیز به صورت خودجوش در مقابل فرماندرای جمع کردند و خواستار از سرگیری فعالیت کسبی خود شدند.
وی افزود: ما هم اکنون در حال مذاکره با فرماندار هستیم تا مساعدتی شود تا صنوف مشمول به طور محدود هم که شده به نوبت واحدهای صنفی خود را باز کنند.
رئیس اتحادیه صنف کیفوکفش مرکز مازندران خاطرنشان کرد: طی سال جاری، واحدهای صنفی متحمل خسارتهای سنگینی شدهاند و واقعا روزگار برای کسبه به سختی سپری میشود.
گلزاده ادامه داد: در حال حاضر روسای اتاق اصناف و اداره صمت در حال مذاکره با فرماندار هستند و بنا است در پایان مذاکره نتیجه به صنوف اعلام شود.
عباس رمدانی عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ساری نیز در این باره گفت: در تجمع امروز کسبه موارد و مطالبات خود را مطرح کردند.
وی افزود: بنا شده است تا طی جلسهای با حضور فرماندار، اتاق اصناف و سازمان صمت، موارد مطروحه اعلام شود و پیشنهادات جهت بررسی به مسئولان اعلام شود تا گشایشی در کار کسبه حاصل شود.
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ساری اذعان کرد: کسبه خواستار فعالیت کشیکی هستند و معتقدند ما ضمن رعایت پروتکلها و همراهی در اعمال محدودیتها، خواستار فعالیت کشیکی جهت پرداخت هزینههای جاری خود هستیم.
رمدانی متذکر شد: از بدو شیوع کرونا تاکنون، اصناف استان مشارکت و همراهی بسیار چشمگیر و مطلوبی با ستاد کرونا داشتند و واقعا بیشترین خسارات را طی این ایام متحمل شدهاند.
گفتنی است از صبح امروز محدودیتهای جدید در 4 شهر قرمز مازندران اجرا شد و بسیاری از واحدهای صنفی مشمول سطح دو، تا پایان وضعیت قرمز کرونایی در این شهرها، مجاز به فعالیت نیستند.
انتهای پیام/