logo

کد خبر : 33110
تاریخ خبر : 1399/09/14
فروش آنلاین؛ راهکار بازار ساری در تعطیلات کرونایی

فروش آنلاین؛ راهکار بازار ساری در تعطیلات کرونایی

<p><span style="font-size: larger;">این روزها اگر از خیابان&zwnj;های شهر ساری گذر کنید، شاهد بنرهای رنگارنگی خواهید بود که بر در تعدادی از مغازه&zwnj;ها آویزان است. تقریباً همه&zwnj;ی آن&zwnj;ها به یک چیز اشاره دارند: سفارش مجازی و تحویل کالا بدون مراجعه به مکان فروش. گویی همه&zwnj;ی کسب&zwnj;وکارها تا جایی که امکان دارد &laquo;بیرون&zwnj;بر&raquo; شده&zwnj;اند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ در این روزها که کرونا در شهرهای مختلف و بنا به درجه خطر بسیاری از کسب‌وکارها را مجبور به تعطیلی کرده است، دنیای مجازی و به‌خصوص پیام‌رسان‌ها تبدیل به راهکاری برای عدم تحرک و تعطیلی کامل تعداد فراوانی از کسب‌وکارها شده‌اند.

این روزها اگر از خیابان‌های شهر ساری گذر کنید، علاوه بر خلوتی، رفت‌وآمد کم، مغازه‌های تعطیل و ادارات نیمه‌تعطیل، شاهد بنرهای رنگارنگی هستید که بر در تعدادی از مغازه‌ها آویزان است. جدای از بی‌سلیقگی که در متن و چاپ آن‌ها به چشم می‌خورد که جای خالی گرافیست‌ها را نشان می‌دهد، تقریباً همه‌ی آن‌ها به یک چیز اشاره دارند: سفارش مجازی و تحویل کالا بدون مراجعه به مکان فروش. گویی همه‌ی کسب‌وکارها تا جایی که امکان دارد «بیرون‌بر» شده‌اند.

واکنش افرادی که از کنار این بنرها عبور می‌کنند هم البته تماشایی است؛ از بی‌اعتنایی محض تا یادداشت شماره برای دست‌به‌کار سفارش شدن.

این هم نوعی استفاده از فناوری روز برای این موقعیت‌های ناخواسته پیش‌آمده است تا هم کاسب به سودی هرچند کم برسد و هم شاید گره از کار عده‌ای باز شود.

ممنوعیت فروش اینترنتی فاقد مجوز 

گذشته از کرکره‌های نیمه‌کشیده و درهای نیمه‌باز برخی واحدهای صنفی در بازار ساری، برخی فروشگاههای پوشاک، کیف، کفش، تلفن همراه، رایانه، ابزارهای جانبی و مشاغل خدماتی گرچه واحدهای خود را تعطیل کرده‌اند اما در قالب اقدامی ابتکاری با نصب بنر بر سردر مغازه بسته، شماره تلفن یا آدرس اینترنتی برای مشاهده کالاها و سفارش خرید از سوی شهروندان می‌کنند.

این در حالی است که فروش اینترنتی انواع کالا فقط از سوی تاجران دارنده “نماد اعتماد الکترونیک” آن هم با تایید رسمی اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی مجاز است و چنین اقدام تجاری حتی در وضعیت بحران شیوع کرونا بخاطر مخاطرات مالی و امکان وقوع کلاهبرداری، از سوی افرادی که فاقد چنین مجوزهای رسمی و قانونی هستند ممنوع و غیرقانونی محسوب می‌شود.

فعالیت قانونی و مطمئن این کسب و کارها که مجوز رسمی و ثبت‌شده اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی را دارند، در وضعیت ممنوعیتها و محدودیتهای کرونایی روشی مناسب برای تامین‌ نیازهای عمومی به نظر می‌رسد که باید بستر آن گسترش یابد./خزرنما


 انتهای پیام/