به گزارش مازند اصناف؛ حسینقلی قوانلو در گفتگو با خبرنگار بازار شمار بازرسان و ناظران برای نظارت بر بازار و واحدهای صنفی را ۲۵۰ نفر ذکر کرد و گفت: بیش از ۱۵۰ هزار واحد صنفی در استان وجود دارد که با این تعداد ناظر، امکان نظارت کامل وجود ندارد از اینرو از ظرفیت نیروهای بسیجی و مردمی بهره گیری می کنیم.
وی با اشاره به راه اندازی ۶۰ واحد تولیدی راکد در سال جاری اظهار داشت:سال گذشته ۱۲۵ واحد تولیدی و صنعتی در استان احیا و راه اندازی مجدد شد.
رئیس سازمان صمت مازندران با بیان اینکه واحد تولیدی تعطیل محسوب می شود که پروانه بهره برداری از صمت دریافت کرده باشد، ادامه داد:واحدهای راکد جزو آمار سازمان صمت محسوب نمی شود.
قوانلو آمار اشتغال بخش صنعتی و تولیدی را در استان ۴۷ هزار نفر ذکر کرد و گفت: روند سرمایه گذاری در بخش صنعتی و تولیدی رو به رشد است.
وی با اشاره به توزیع یک هزار تن روغن در مازندران، مصرف روزانه استان را ۱۷۰ تن بیان کرد و گفت: بیش از دو هزار و ۵۰۰ تن سهمیه روغن مرحله اول برای استان درنظر گرفته شده است.
قوانلو با اشاره به اجرای طرح نظارتی برنج و عرضه محصولات کشاورزی، تخلیط و تقلب انواع برنج را از جمله دغدغه ها ذکر کرد و گفت: تخلیط برنج داخلی و خارجی و عرضه آن تحت عنوان برنج با کیفیت شمال جزو تخلفات به شمار می رود.
وی یادآور شد: از این رو در راستای طرح نظارتی برنج بیش از دو هزار و ۹۲۰ فروشگاه بازرسی شد که در این میان ۹۵ واحد متخلف شناسایی و پرونده هایی به ارزش بیش از ۱۲ میلیارد و ۲۰۶ میلیون ریال تشکیل شده است.
وی کشف ۷۱۵ پرونده تخلف واحدهای عرضه پروتئینی، ۴۹۸ پرونده تخلف لبنیات و ۴۹۴ پرونده تخلف میوه و تره بار را از دیگر کشفیات بیان کرد و گفت: در بخش میوه و تره بار بیش از یک میلیارد و ۲۱۴ میلیون ریال و در بخش لبنیات بیش از ۲۲۲ میلیارد و ۶۸۱ میلیون ریال پرونده تشکیل شده است.
قوانلو مجموع پرونده های تخلف تشکیل شده در حوزه نظارت و بازرسی استان در بخش های کالایی و خدماتی را طی هفت ماه اول سال جاری بیش از ۶۰۹ میلیارد ریال ذکر کرد.
انتهای پیام/