به گزارش مازند اصناف؛ محمدناصر زندی در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان چالوس افزود : برخی از اقلام پر مصرف مانند انواع فرآورده های گوشتی و لبنی مورد نیاز روزمره مردم است و در بازدیدهای میدانی و گزارش های رسیده مشخص شده که تعدادی واحدها این مواد را بالاتر از نرخ مصوب به مشتریان می فروشند و این وضعیت فشار مضاعفی روی قشرهای مختلف بویژه با سطوح در آمدی پائین وارد می کند.
وی توضیح داد : به عنوان مثال عده ای از قصابان گوشت گاو پیر ماده را کیلویی ۶۵ هزار تا ۷۰ هزار تومان خریداری می کنند و پس از کشتار در کشتارگاه و انتقال آن به قصابی ، گوشت را کیلویی ۱۴۰ هزار تومان به مردم می فروشند که چنین رفتارهایی دور از انصاف و وجدان هر فرد مسلمانی است.
زندی گفت : گزارش هایی هم رسیده که در برخی از قصابی ها با رفتارهای فریبکارانه اقدام به درج قیمت عرضه گوشت هرکیلویی ۷۵ هزار تومان می کنند ولی در محاسبه مشتریان مشخص می شود که قصاب یا فروشنده مبلغی بیشتر از آنها دریافت کرده است.
فرماندار چالوس با اعلام این که نرخ مصوب گوشت قرمز در قصابی ها هرکیلو حدود ۱۲۰ هزار تومان است، تاکید کرد : با توجه به واکنش های مردم نسبت به گرانی این ماده پروتیینی ، باید در همین زمینه نشستی با حضور دامداران و نیز قصابان شهرستان برگزار شود تا پس از روشن شدن علت گرانی چند برابری گوشت قرمز با افراد متخلف برابر قانون برخورد و واحد صنفی آنان نیز تعطیل شوند.
رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت چالوس هم در این نشست گفت : از مهر ماه امسال تاکنون ۲۲ تن مرغ منجمد به منظور تنظیم بازار با نرخ ۱۵ هزار تومان در این شهرستان توزیع ولی در بازدیدهای میدانی بازرسان ستاد تنظیم بازار مشخص شد که برخی از عاملان فروش ، مرغ یارانه ای را هر کیلویی ۲۲ هزار تومان به مشتریان فروخته اند.
محمد دوستعلی پور افزود : با وجود این که برای این گران فروشان پرونده تشکیل و در اختیار تعزیرات قرار داده شد، ولی تاکنون حکمی صادر نشده است.
وی بعد مسافت ، خطرات جاده ای ، روند پیچیده بروکراسی اداری ، بالا بودن هزینه های حمل و نقل ، اجاره سردخانه و مسائل دیگر را از مشکلات تهیه و توزیع مرغ منجمد یارانه ای عاملان فروش بیان کرد و توضیح داد : عاملان فروش این کالا پس از پیمودن مسافت چالوس تا مرکز استان و اتلاف وقت برای انجام کارهای اداری در واحدهای مربوطه این کالا را باید در سردخانه سمت جاده هراز به قیمتی هرکیلویی حدود ۱۴ هزار تومان خریداری و حدود ۱۵ هزار تومان به مصرف کننده بفروشند و طبق گفته آن ها ، این رقم برای آن ها صرفه اقتصادی آنچنانی ندارد.
این مسئول درخواست کرد تا ساز و کارهایی اتخاذ شود که سهم مرغ دولتی غرب مازندران در یکی از سردخانه داران این منطقه نگهداری شود.
در این نشست شماری از مسئولان شرکت کننده یکی از علت های چند نرخی بودن برخی از کالاهای اساسی در این شهرستان را ناشی از تعلل متولیان اصناف دانستند و تاکید کردند که برای جلوگیری از این معضل باید نظارت ها به شکل پیوسته و جدی تر صورت گیرد و درصورت محرز شدن تخلف برابر قانون با گرانفروشی برخورد و اقدام به تعطیلی واحد صنفی متخلف این شهرستان شود.
از مجموع حدود پنج هزار واحد صنفی شهرستان چالوس ، حدود ۲۰۰ واحد عرضه کننده مرغ ، ماهی و گوشت قرمز هستند./ایرنا
انتهای پیام/