logo

کد خبر : 32884
تاریخ خبر : 1399/08/17
استاندار خواستار برخورد بدون اغماض با متخلفان کرونایی در مازندران شد

استاندار خواستار برخورد بدون اغماض با متخلفان کرونایی در مازندران شد

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">استاندار مازندران با ابراز نگرانی نسبت به سهل&zwnj;انگاری در رعایت پروتکل&zwnj;های بهداشتی و بی&zwnj;توجهی مسئولان مرتبط بر نطارت و برخورد با متخلفان ، گفت : از امروز همه فعالیت&zwnj;های خدماتی و اقتصادی باید مطابق با مقررات و ضوابط کرونایی باشد و هرگونه مماشات و بی&zwnj;توجهی به رعایت این مقولات پذیرفتنی نیست. </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ احمد حسین زادگان روز شنبه در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای مازندران که با حضور ویدئو کنفرانسی فرمانداران برگزار شد ، افزود : پس از گذشته حدود ۹ ماه از شیوع بیمای کرونا ، دیگر تمامی گروه‌ها در رده های مختلف ، مسئولان و قشرهای مردمی به همه مقولات پروتکل های بهداشتی آشنا هستند و به همین دلیل همه ضوابط و مقررات باید عملیاتی شود.

وی فرمانداران ،بخشداران و دهیاران را مسئولان اصلی در عملیاتی شدن همه مقررات پروتکل های بهداشتی دانست و تاکید کرد : بنا بر این با اختیاراتی که داده شده است ، باید نظارت ها تشدید شود و فرمانداران باید بدون مماشات با متخلفان برخورد کنند.

حسین زادگان از آنچه که بی توجهی  به اجرای مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا از سوی برخی دستگاه های اجرایی نامید ، انتقاد کرد و اظهار داشت : تمامی مدیران دستگاه های دولتی و غیر دولتی در استان موظف به رعایت دقیق مصوبات ابلاغی از سوی ستاد استانی و ملی مقابله با کرونا هستند و نادیده گرفتن این مصوبات می تواند سطح درگیری استان با ویروس کرونا را افزایش دهد.

وی با اظهار این نکته که مسئولان اجرایی استان مسئول مرگ و میر افراد مردم به خاطر ابتلا به کرونا هستند ، هشدار داد : هر گونه تجمع و دورهمی ها در مناطق مختلف استان ممنوع است و فرقی هم نمی کند که این تجمع ها در مسایل دینی ، مذهبی یا اقتصادی و اجتماعی باشد.

رییس ستاد مقابله با کرونای مازندران گفت : اشرافیت اطلاعاتی بر فعالیت همه خدمات به مردم در هر سطحی باید در مازندران به صورت لحظه ای رصد شود و برای این منظور قرارگاه پیشگیری و مقابله با کرونا با حضور مسئولان مربوطه از جمله دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل ، سازمان صنعت ، معدن و تجارت و اماکن نیروی انتظامی در محل استانداری فعال شده است.

وی گفت : طبق بررسی های صورت گرفته از سوی اصناف فقط ۵۲ درصد این گروه ها مقررات و پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند و همچنین بررسی بازررسان نشان می دهد که حدود ۴۰ درصد کارکنان ادارات استان نسبت به رعایت مقولات کرونایی بی توجهی می کنند.

حسین زادگان با بیان این که رستوران ها و سفره خانه ها به هیچ عنوان حق پذیرش مشتری در محل را ندارند ، تاکید کرد : فعالیت این مشاغل تنها در وضعیت گرفتن سفارش غذا و بیرون بر باید انجام شود و لازم است مسئولان بدون تعارف با متخلفان برخورد کنند.

تعهد کتبی پاساژداران و وضعیت اسفبار بانک‌ها 

وی وضعیت بهداشتی نانوایی ها و فروشگاه های بزرگ در مازندران را تا حدودی رضایت بخش توصیف  کرد و گفت : از آن جایی که ۸۰ درصد از مراکز خدمات بویژه سوپر مارکت های استان خرد هستند ،نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی مصوب ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا بی تفاوت هستند که از امروز با نظارت های بیشتر برخوردها بدون تعارف اعمال می شود.

استاندار مازندران در باره وضعیت فعالیت پاساژها نیز گفت : مسئول هر پاساژ باید جوابگوی مشکلات بهداشتی و سهل انگاری نسبت به بی توجهی به مصوبات باشد و از امروز از آنان به صورت کتبی تعهد اخذ می شود.

وی وضعیت فعالیت بانک های مازندران را در رعایت مصوبات ستاد کرونا اسفبار توصیف کرد و از فرمانداران خواست با هر شعبه ای که به این مقررات بی توجهی کند برخورد و شعبه را تعطیل کنند.

حسین زادگان پیشنهاد کرد : برای جلوگیری از تجمع زیاد مشتریان در بانک ها ، برخی از شعب بانک های مختلف استان شیفت عصر راه اندازی کنند.

استاندار مازندران همچنین گفت: طبق بررسی های صورت گرفته مطب برخی پزشکان هم به پروتکل های بهداشتی  توجه نمی کنند ، به همین دلیل دانشگاه علوم پزشکی موظف است تا با متخلفان به صورت جدی برخورد کند. البته این که مردم نیازمند گرفتن خدمات در این بخش هستند شکی نیست و من هم از پزشکان قدردانی می کنم ، اما توقع داریم آنان نیز پروتکل ها را بدرستی و بهتر از سایر جاها رعایت کنند. باید برای پذیرش بیمار از قبل وقت تعیین کنند و وقت بیشتری بگذارند.

نماینده عالی دولت در مازندران تبلیغات و اطلاع رسانی در مورد تهدیدات جدی ویروس کرونا در رسانه ها را مهم برشمرد و افزود : اگر چه رسانه ها نقش موثری در کمک به حوزه درمان در کاهش میزان خسارت های ناشی از ویروس کرونا در این استان در ۹ ماهه اخیر داشتند ، اما  به نظر می رسد که این نقش موثر رسانه ها کاهش محسوسی یافته است.
حسین زادگان اظهار داشت : اگرچه مطالبه گری در تمام حوزه ها از جمله ویروس کرونا حق طبیعی رسانه ها محسوب می شود ، ولی انتظار می رود که رسانه ها به نقش اساسی اطلاع رسانی مناسب نیز بیش از گذشته عمل کنند و از هر اطلاعات نادرستی که می تواند عادی سازی نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک تلقی شود، پرهیز نمایند.

راه‌اندازی کمپین روشنگری 

استاندار مازندران از تشکیل کمپین روشنگری در موضوع کرونا در استان خبر داد و به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی  دستور داد تا فعالیت این کمپین را شدت بخشد.

وی گفت : شرکت مخابرات باید ارسال پیام های هشدار دهنده به مشترکان و همچنین اعلام ضوابط و مقررات پروتکل های بهداشتی را از سر بگیرد. 

حسین زادگان بستر اینترنتی شبکه " شاد " را به عنوان یک فرصت برای روشنگری در اهمیت رعایت ضوابط بهداشتی بین دانش آموزان و خانواده های آنان معرفی کرد و افزود : کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی با هماهنگی مسئولان آموزشی از این فرصت استفاده کنند.  

استاندار مازندران وضعیت شیوع ویروس کرونا در روستاهای استان را " وخیم " توصیف کرد و اظهار داشت : دهیاران به عنوان نماینده دولت باید بر هرگونه فعالیت مراکز خدماتی از جمله نانوایی ها ، مساجد ، برپایی جشن عروسی و حتی دورهمی های خانوادگی نظارت کنند.

حسین زادگان به دهیاران هشدار داد : از همین جا اعلام می کنم که اگر عروسی در روستاها برگزار شود ، دهیار به عنوان متخلف در کنار برگزار کنندگان بازداشت می شود.

پیشنهاد تعطیلی مدارس ساری 

در این جلسه فرمانداران مختلف استان آخرین وضعیت شیوع بیمایر کووید- ۱۹ ، مشکلات و خواسته های منطقه خود را به ستاد استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا استان ارائه کردند.

عباسعلی رضایی فرماندار ساری در این نشست پیشنهاد تعطیلی همه مدارس و دانشگاه های این شهرستان را ارائه کرد و گفت: با توجه به گزارشی های میدانی ، پیشنهاد می شود که صنوف پر خطر بویژه فعالیت پاساژ ها هم تعطیل شود.

محمد آزاد فرماندار رامسر و علیرضا شریعت فرماندار آمل نیز  یکی از مه مترین مشکلات شهرستان تحت مدیریت خود را ورود مسافران و گردشگران دانستند و تاکید کردند که این گردشگران اصلا مسایل بهداشتی را رعایت نمی کنند.

آنها همچنین از برگزاری جشن عروسی و دورهمی های مختلف خانوادگی و دوستان در خانه باغ ها به عنوان مشکل دیگر تشدید کننده شیوع کرونا در آمل و رامسر یاد کردند و گفتند که تجمع بیش از حد در شعب بانک ها هم مشکلات را بیشتر کرده است.

فرماندار رامسر گفت : طبق آمار تاکنون ۸۰ نفر بر اثر ابتلا به بیماری کووید- ۱۹ در این رامسر جان باختند که فقط سه نفر از آنان بومی بودند.

بر اساس آخرین گزارش ۲ دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، بیش از ۸۰۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند ./ایرنا

انتهای پیام/