به گزارش مازند اصناف؛ «علی خندان رو جوان» روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار بازار افزود: معمولا گوشت گوساله به علت جدا کردن استخوان و چربی ۲۷ درصد ضایعات دارد و با احتساب سود ۱۰ درصدی واحدهای صنفی، باید قیمت گوشت گوساله بدون استخوان در بازار تهران بین ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تومان و اگر گوشت آن بسیار تمیز شده باشد، قیمت آن ۱۲۰ هزار تومان خواهد بود.
وی بیان کرد: پیشتر برای تنظیم بازار گوشت گوساله با قیمت ۲۳ هزار تومان به ازای هرکیلوگرم از خارج وارد و ۳۳ هزار تومان به مشتریان عرضه می شد، اما هم اکنون واردات گوشت گوساله از برزیل نیز متوقف شده است.
رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی تهران تاکید کرد: برای جلوگیری از افزایش قیمت گوشت گوساله در بازار، دولت باید با قاچاق آن به عراق مقابله کند و مردم نیز هرگونه گرانفروشی را باید به شماره تلفن ۱۲۴ اطلاع دهند تا بازرسان تعزیرات به آن رسیدگی کنند.
خندان رو جوان اظهارداشت: علاوه بر این بازرسان اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی تهران نیز به صورت مستمر از واحدهای صنفی عرضه گوشت گوساله بازدید می کنند تا گوشت گوساله با قیمت بالاتری به مردم فروخته نشود.
رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی تهران یادآورشد: قیمت گوشت گوساله در بازار بر اساس قیمت زنده آن تعیین می شود و افزایش هزینه های نگهداری دام سبب شده قیمت گوساله زنده در بازار هم اکنون به حدود ۴۰ هزار تومان افزایش یابد.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۵۰۰ واحد صنفی در تهران گوشت گوساله به مردم عرضه می کنند، گفت: اگر مکانی در اختیار این اتحادیه گذاشته شود، ما آمادگی داریم به صورت مستقیم گوشت گوساله را به مردم عرضه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: پیش از این اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی برای تنظیم بازار و کنترل قیمت در تهران روزانه ۳ تریلی گوشت وارداتی برزیلی را به صورت مستقیم به مردم عرضه می کرد و الان هم آمادگی داریم در این زمینه با دولت همکاری کنیم.
این مقام دراتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی تهران در پایان تاکید کرد: هرچند هزینه های خدمات عمومی آب، برق، گاز، دستمزد کارگران و سایر خدمات برای واحدهای صنفی افزایش یافته، اما صاحبان واحدهای صنفی حق ندارند در این شرایط اقتصادی گوشت گوساله را با قیمت بالاتری به مردم عرضه کنند و این اتحادیه مصمم است با هرگونه گرانفروشی در این زمینه مقابله کنند.