به گزارش مازند اصناف؛ دردسرهای تولیدکنندگان مرغ استان همواره وجود داشته ولی از زمانیکه بحث کرونا مطرح شد قیمت پروازی مرغ را در بازار داشتیم در شرایطی که سود چندانی نصیب مرغداران استان نشده است.
بازار مرغ مازندران، روزهای پر تب و تابی را پشت سر گذاشته و همچنان این روند تداوم دارد.
باوجود اینکه قیمت مصوب مرغ ازسوی ستاد تنظیم بازار ا قیمت ۲۰هزار و ۴۰۰ تومان مطرح شده اما همچنان در بازار شاهد عرضه این محصول با قیمتهای مختلف تا حدود ۳۰هزار تومان هم هستیم.
از سوی دیگر قیمتی که مطرح شده شرایط خرید برای همه اقشار جامعه وجود نداشته؛ چرا که این محصول با قیمتی که داشته برای مردمی که توان خریداری گوشت قرمز را نداشته گوشت سفید را در سفره غذایی خود گنجانده بودند.
علیرضا عطائینژاد معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران در اینباره در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: قیمتهای مختلفی برای فروش مرغ در بازار مطرح شده که باید گفت در فروش محصولات بحث عرضه و تقاضا مهم است.
وی با اشاره به قیمت ۲۰هزار و ۴۰۰ تومانی برای مرغ، افزود: مسؤولان تنظیم بازار در حال تلاش هستند که مردم این محصول را با قیمت مصوب خریداری کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: موضوع مهم اینکه قیمت مصوبی که برای مرغ اعلام شده حتی برخی تعاونیها این قیمت را پایین دانسته و اعتقاد دارند با این قیمت و باوجود هزینههای تمام شده قیمت مرغ به صرفه نخواهد بود.
عطائینژاد با اعلام اینکه مهمترین مشکل تولیدکنندگان مرغ بحث نهادهها است، تصریح کرد نهادهها باتوجه به شرایط به قیمت مناسب به دست مصرفکننده نمیرسد.
وی با اشاره به برنامهریزی برای توزیع نهادهها بهصورت سیستمی به دست مرغداران، خاطرنشان کرد: البته تحقق این مهم درصورت حل مشکل تامین ارز نهادهها تاثیرگذار خواهد بود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: در توزیع سیستمی نهادهها باتوجه به قطع دست واسطهها شرایط به نفع مرغداران خواهد بود که با درخواست مرغداران برای جوجهریزی ۱۰ روز پس از خرید به دست مرغدار خواهد رسید./فارس
انتهای پیام/