به گزارش مازند اصناف؛ حسینقلی قوانلو طی گفتوگویی از کاهش سهمیه آرد واحدهای خبازی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند، خبر داد.
وی افزود: یکی از مواردی که کلیه واحدهای صنفی و به ویژه واحدهای توزیع مواد غذایی و بالاخص خبازیها باید رعایت کنند، اجرای تمام و کمال پروتکلهای بهداشتی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به وضعیت کرونا در سطح کشور و لزوم رعایت همه جانبه تصمیمات ستاد مقابله با کرونا از سئی تمامی صنوف در استان، اعلام کرد: با توجه به تصمیمات ستاد مقابله با کرونا استان هر واحد خبازی که دستورالعملهای بهداشتی را رعایت نکند از کسر سهمیه 3 تا 5 کیسه آرد در هر روز مواجه خواهد شد.
قوانلو بیان کرد: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به همراه بازرسان شبکه بهداشت، غله و اصناف و اتحادیههای خبازی روزانه از واحدهای خبازی بازرسی خواهند داشت.
وی تصریح کرد: در نیمه نخست سالجاری، 17 هزار و 782 مورد بازرسی از واحدهای خبازی سراسر استان و در دفعات مختلف انجام شده که منجر به شناسایی یک هزار و 567 واحد متخلف خبازی شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به تشکیل پرونده 8 میلیارد و 700 میلیون ریالی برای این واحدهای متخلف، از ارجاع پروندههای متشکله جهت صدور رای به شعب تعزیرات حکومتی خبر داد.
قوانلو در بخش دیگری از سخنانش از شناسایی 140 واحد متخلف در زمینه عرضه کالای قاچاق در مازندران طی این مدت خبر داد و گفت: طرح دائمی نظارت ویژه در حوزه مبارزه با قاچاق کالا در سراسر استان در حال اجرا میباشد.
وی افزود: در راستای اجرای همین طرح در 6 ماه نخست سال جاری، 4 هزار و 150 مورد بازرسی هدفمند در حوزه مقابله با قاچاق از واحدهای صنفی، تولیدی و مراکز پخش و محل نگهداری کالاها صورت گرفته که منجر به شناسایی 140 واحد متخلف شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به اینکه برای این واحدها پرونده تخلف به ارزش 23 میلیارد و 900 میلیون ریال تشکیل شده است از ارجاع این پروندهها به شعب تعزیرات حکومتی خبر داد.
قوانلو در پایان یاد آور شد: شهروندان مازندرانی در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی اعم از عدم رعایت مسائل بهداشتی در واحدهای صنفی، احتکار، گرانفروشی، عدم صدور فاکتور، تقلب، امتناع از فروش کالا، عدم درج قیمت و. .. مراتب را به تلفن 124 و یا سامانه www.124.ir اعلام کنند.
انتهای پیام/