به گزارش مازند اصناف؛ اتاق اصناف ایران طی اطلاعیهای در راستای مصوبات اخیر ستاد ملی مبارزه با کرونا، از تشدید بازرسیها از سوی اتاقهای اصناف و اتحادیهها خبر داد و جریمه اصناف متخلف را تشریح کرد.
در این اطلاعیه خطاب به اصناف کشور به تداوم شرایط سخت بیماری کووید ۱۹ و افزایش آمار ابتلاء ناشی از وقوع موج جدید انتشار بیماری اشاره و اعلام شده که در راستای اجرای مصوبات اخیر ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا، از اصناف کل کشور انتظار میرود همچون هشت ماه گذشته، با رعایت بیشتر و کاملتر پروتکلهای بهداشتی علی الخصوص استفاده از ماسک، تذکر به رعایت فاصله اجتماعی، ضدعفونی مستمر محیط و همچنین عدم پذیرش و ارائه خدمات به مراجعه کنندگان فاقد ماسک در واحدهای صنفی خود در جهت همراهی بیشتر با کادر بهداشت و درمان کشور گام بردارند.
همچنین بر اساس این اطلاعیه تمامی اتاق های اصناف سراسر کشور در راستای مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، ضمن تشدید بازرسی از سوی اتاقهای اصناف و اتحادیهها در هماهنگی با بازرسان سایر دستگاههای مسئول- از جمله وزارت بهداشت، وزارت صمت، اداره اماکن و سازمان تعزیرات حکومتی- با اصنافی که دستورالعملهای مذکور را رعایت نکنند برخورد خواهند کرد بدین صورت که در مرحله نخست تذکر دریافت کرده، در مرحله دوم ۳۰۰ هزار تومان و در مرحله سوم یک میلیون تومان جریمه خواهند شد و در صورت تکرار مجدد، کسب و کار آنها پلمب خواهد شد.
لازم به یادآوری است که بر اساس تصمیمات ستاد ملی کرونا، از روز شنبه استفاده از ماسک در تهران اجباری شد و جریمه متخلفان ۵۰ هزار تومان است. همچنین کسانی که مبتلا به کرونا شده و در اجتماع حاضر شوند ۲۰۰ هزار تومان جریمه میشوند و در واحدهایی ارائه خدمات عمومی از جمله تاکسی و اتوبوس جریمه رانندگان بدون ماسک ۱۰۰ هزار تومان و اگر مسافران پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکنند هم راننده به ازای هر مسافر ۲۰ هزار تومان جریمه خواهد شد.
همچنین بر اساس ابلاغیه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا دانشگاهها، مدارس، مدارس شبانه روزی، حوزه های علمیه، آموزشگاه های فنی و حرفه ای، زبان سراها و سایر آموزشگاه ها و کتابخانه ها، مساجد و مصلی ها، سینما، تئاتر و مراکز مشابه، موزه و باغ موزه ها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاه های زنانه و سالن های زیبایی از ۱۲ مهر ماه تعطیل شدند و این تعطیلی فعلا تا آخر هفته جاری ادامه دارد. همچنین برگزاری هر گونه مراسم اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایش ها، باشگاه های ورزشی، ورزش های پر برخورد از جمله کشتی، کاراته، جودو و موارد مشابه، کافه، قهوه خانه ها و چایخانه ها، باغ وحش و شهر بازی ها، مراکز تفریحی آبی، استخرهای سرپوشیده و باشگاه های بدنسازی و همچنین عدم برگزاری نماز جمعه در این ابلاغیه مورد تاکید قرار گرفته است. البته بخش زیادی از موارد یاد شده از ابتدای تیر ملزم به تعطیل کردن واحدهای خود بودند و حتی بخشی از آنها مانند تالارها و آرایشگاههای زنانه از ابتدای شیوع ویروس کرونا ملزم به تعطیل کردن واحدهای خود بودند.
طبق اعلام معاونت بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران در نیمه اول امسال ۹۷۹ هزار و ۳۰۲ بازرسی در زمینه رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی این معاونت انجام و ۱۸۶۱ واحد به دلیل عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی پلمب شده است.
انتهای پیام/
۲۱ مهر ۱۳۹۹ -