logo

کد خبر : 32501
تاریخ خبر : 1399/06/04
ثبات قیمت گوشت طی ماه محرم در بازار مازندران /تازه‌ترین قیمت انواع گوشت در مراکز عرضه
رئيس اتحاديه صنف فروشندگان گوشت قرمز مرکز مازندران اعلام کرد

ثبات قیمت گوشت طی ماه محرم در بازار مازندران /تازه‌ترین قیمت انواع گوشت در مراکز عرضه

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت قرمز مرکز مازندران با بیان اینکه هیچ گونه تغییر قیمتی در بازار گوشت طی ماه محرم نداشتیم؛ گفت:&nbsp;از بابت تأمین نیاز بازار نیز خوشبختانه کمبودی نداریم.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ سیدکاظم اصغرنژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ما در خصوص تغییرات قیمت گوشت در ماه محرم، اظهار کرد: هیچ گونه تغییر قیمتی در بازار گوشت طی ماه محرم نداشتیم.

وی با تایید ثبات قیمت گوشت در بازار مازندران، افزود: از بابت تأمین نیاز بازار نیز خوشبختانه کمبودی نداریم.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت قرمز مرکز مازندران خاطرنشان کرد: قیمت‌های اعلام شده از سوی کشوری بر مبنای گوشت بدون استخوان است و در صورت عرضه  گوشت با استخوان با این قیمت، موجب گرانی گوشت می‌شود.

این مسئول صنفی می‌گوید: قیمت شقه گوشت میش در بازار ساری کیلویی 80 هزار تومان، ران 90 هزار تومان و سردست 85 هزار تومان پس از تفکیک در بازار عرضه می‌شود.


اصغرنژاد ادامه داد: ولی بره را قصاب در کشتارگاه کیلویی 105 هزار تومان کشتار می‌کند و نمی‌تواند کیلویی 90 هزار تومان بفروشد، بره در بازار کیلویی 110 تا 115 هزار تومان به فروش می‌رسد.


وی بیان کرد: هر کیلو گوشت مخلوط بره، 105 هزار تومان، شقه بره 105 هزار تومان، شقه میش 80 هزار تومان است و لذا قیمت‌ها در بازار به تفکیک، متفاوت است و در نرخ اعلامی از سوی تهران به این جزئیات اشاره نشده است و یک قیمت کلی اعلام می‌شود.


رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت قرمز مرکز مازندران، اعلام کرد: قیمت هر کیلو گوشت گاوی بدون استخوان 70 تا 75 هزار تومان، گوشت گوساله بدون استخوان و چربی 90 هزار تومان است.


اصغرنژاد با بیان اینکه قیمت‌ها در بازار متعادل است و نزدیک به دو سال است که بازار را در این قیمت نگاه داشته‌ایم؛ گفت: تنها در عید قربان امسال، به دلیل زنده‌فروشی بره‌های نر و متعاقبا کمبود گوشت بره در بازار، شاهد افزایش 5 هزار تومانی هر کیلو بره زنده در بازار و همچنین افزایش 10 تا 15 هزار تومانی قیمت هر کیلو گوشت بره در بازار بودیم.


وی متذکر شد: قیمت گوشت بره در این ایام به هر کیلو 125 هزار تومان نیز رسیده بود که تنها پس از دو روز از گذشت عید قربان با هماهنگی‌های انجام شده، قیمت را به 110 تا 115 هزار تومان رساندیم و تعادل را به بازار گوشت بازگرداندیم.

 

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گوشت قرمز مرکز مازندران، در پاسخ به نگرانی‌های موجود در مورد برخی شنیده‌ها در خصوص شیوع بیماری در میان دام‌های سبک و سنگین در مازندران، اذعان کرد: بیماری دام مربوط به تب کریمه بود که در سمت غرب استان آمده است و خوشبختانه در شرق استان، تاکنون مشکلی نداشته‌ایم.

 

این مسئول صنفی یادآور شد: گوشت پس از کشتار به مدت 24 ساعت در سردخانه می‌ماند و جای هیچ نگرانی نیست و به مردم توصیه می‌کنیم که گوشت را از فروشگاه‌های مجاز و واحدهای صنفی دارای پروانه کسب خریداری کنند.

 

4 شهریور 1399-