logo

کد خبر : 32342
تاریخ خبر : 1399/05/11
کارت زرد کرونایی برای ۱۴۸ واحد گردشگری مازندران

کارت زرد کرونایی برای ۱۴۸ واحد گردشگری مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی مازندران گفت: ۱۴۸ واحد از تاسیسات گردشگری در پیک دوم شیوع ویروس کرونا به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی اخطار دریافت کردند. </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ مهران حسنی با بیان اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی برای تمامی تاسیسات گردشگری مازندران الزامی است افزود: برای بازگشت به فعالیت اقتصادی حوزه گردشگری همه تاسیسات باید زیست در شرایط کرونا را اولویت خود قرار دهند. 

وی برخورد با تاسیسات متخلف را جدی و قاطع عنوان کرد و گفت: از آغاز پیک دوم شیوع ویروس کرونا در تیرماه گذشته ، ۱۴۸ واحد گردشگری استان به دلیل عدم رعایت برخی از نکات پروتکل‌های بهداشتی اخطار دریافت کردند. 

معاون گردشگری مازندران گفت: برای واحدهای گردشگری متخلف در امر رعایت پروتکل های بهداشتی فقط یکبار اخطار صادر شده و برای بار دوم واحد مذکور پلمب خواهد شد. 

حسنی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰ گروه بازرسی در سطح استان مازندران به صورت مستمر رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در تاسیسات گردشگری را مورد پایش و نظارت قرار می دهند ادامه داد: بیشترین میزان تخلف مربوط به عدم استفاده از ماسک و رعایت حدنصاب ۵۰ درصدی ظرفیت اقامتی است. 

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان به تاسیسات گردشگری استان خسارت وارد شد افزود: نباید با رفتار غیر مسئولانه و تداوم شیوع ویروس بر افزایش خسارت در بخش گردشگری و دیگر بخش های اقتصادی دامن زد. 

 معاون گردشگری مازندران از تاسیسات گردشگری خواست نه تنها خود تمامی قوانین پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند،بلکه به الگویی برای گردشگران تبدیل شوند تا آنها نیز نسبت به جدی بودن شرایط هوشیار باشند. 

استان مازندران از اسفند ماه سال گذشته درگیر ویروس کرونا است . ویروسی که نه تنها در بهترین زمان درآمدزایی گردشگری سال مازندران را در نوردید ، بلکه خسارت جدی به اقتصاد کشور از جمله حوزه گردشگری وارد کرد که تقریبا نیمی از اقتصاد و یک سوم اشتغال مازندران را تشکیل می دهد. 

ویروس کرونا در پیک نخست خود حدود ۵۸۰ میلیارد تومان در بخش لغو رزرو تاسیسات گردشگری خسارت وارد کرد و حدود ۱۵ هزار شاغل مستقیم در این بخش را برای مدتی بیکار کرد. این درحالی است که آمارهای غیر رسمی از خسارت بیش از ۲ هزار میلیاردی در بخش گردشگری استان خبر می دهد که مربوط به کاهش درآمد تاسیسات فعال به دلیل تعطیلی حدود ۲ ماهه آنها در اسفند و فروردین است. 

با وجود کاهشی شدن روند مبتلایان به ویروس کرونا در اردیبهشت ماه امسال و همراه با آن کاهش محدودیت‌های کرونایی و فعال شدن تاسیسات گردشگر در مازندران ، اما از اوایل تیرماه گذشته شاهد اوج گیری این ویروس در استان و ورود مازندران به شرایط قرمز بودیم که تا همین امروز نیز ادامه دارد.

منبع:ایرنا