به گزارش مازند اصناف؛ به نقل از اتاق اصناف تهران، علی بهرمند رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران از کسادی حاکم بر بازار شیرینی خبر داد و گفت: با بسته شدن تالارهای پذیرایی کار قنادان نیز با کسادی رو به رو شد؛ چرا که در حال حاضر هیچ گونه مراسمی برپا نمی شود و تقاضایی برای شیرینی وجود ندارد.
رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران در خصوص افزایش قیمت شیرینی، تشریح کرد: با وجود اینکه مواد اولیه برای تهیه شیرینی از جمله شکر، تخم مرغ، روغن و … افزایش قیمت داشته است؛ اما قیمت شیرینی هیچ تغییری نداشته و همان قیمتی است که در سال گذشته عرضه می شد.
بهره مند از افزایش قیمت شیرینی خبر داد و گفت: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه برای تهیه شیرینی درخواست داده ایم تا قیمت شیرینی نیز گران شود اما تاکنون موافقتی در این خصوص صورت نگرفته است.
این مقام مسئول درخصوص فروش برخی از شیرینیهای به اصطلاح لاکچری و خاص و گرانی بیش از اندازه آنها، بیان کرد: باید دید متریالی که برای تهیه شیرینی استفاده شده چه چیزی است به طور مثال گردویی که قبلا ۷۰ هزار تومان خریداری میشد هم اکنون ۱۵۰ هزار تومان شده که این موضوع قطعا باعث افزایش قیمت برخی شیرینی خاص میشود.
رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران تشریح کرد: برخی مواد برای تهیه شیرینی صد در صد گران شده است؛ اما قیمت محصول نهایی همان مقدار قبل است. در فروش قنادان و شیرینی فروشان نظارت کافی را داریم و در صورتی که مردم شکایاتی داشته باشند به آن رسیدگی می کنیم.
بهرهمند در ادامه از قیمت شیرینیهای پر مصرف در بازار خبر داد و گفت: قیمت هر کیلو شیرینیتر ۳۵ هزار تومان، شیرینی دانمارکی ۲۸ هزار تومان، شیرینی زبان ۲۸ هزار تومان، شیرین پاپیون ۳۸ هزار تومان، شیرینی یزدی ۲۱ هزار تومان در بازار است.
رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران در ادامه اظهار کرد: مردم هر گونه تخلف در قیمت و شکایات خود را میتوانند با شماره تلفن اتحادیه ۶۶۹۴۴۴۹۹-۶۶۹۴۴۴۱۱ مطرح کنند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود.