به گزارش مازند اصناف؛ بیش از دو هزار و ۴۰۰ واحد مرغداری در مازندران فعالیت دارند که سالانه ۱۱ درصد نیاز به گوشت مرغ کشور را تامین می کنند و در ماه جاری افزایش چندبرابری نرخ نهاده های دامی، نفس مرغداران را تنگ کرده است.
مازندران ماهانه بیش از ۵۰ هزار تن نهاده های دام و طیور نیاز دارد که سهمیه تخصیصی پایین تر از نیاز واقعی است.
عطاء اله حسن زاده عضو اتحادیه مرغداران کشور و مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان مازندران در گفتگو با خبرنگار بازار افزایش دو برابری نرخ نهاده های دام و طیور را نسبت به سال گذشته سبب بروز مشکلات فراوان فراروی تولیدکنندگان بیان کرد و گفت: در حال حاضر بین قیمت مصوب و بازار آزاد تفاوت فاحشی وجود دارد.
وی با بیان اینکه مرغداران مجبورند بخش قابل توجهی از نیاز به نهاده های دامی را در بازار آزاد تهیه کنند، افزود: قیمت سویا بین پنج تا شش هزار تومان، ذرت دو هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم در بازار آزاد عرضه می شود.
وی نامناسب بودن هزینه تولید و فروش را از دیگر مشکلات و چالش ها بیان کرد و گفت: تولید هر قطعه مرغ بیش از ۱۰ هزار تومان برای مرغدار آب می خورد در حالی که با قیمت پایین تر آن را به فروش می رساند و بسیاری از مرغداران متضرر هستند.
وی خواهان برنامه ریزی برای حمایت و رفع مشکلات فراروی مرغداران شد.
انتهای پیام/