logo

کد خبر : 31619
تاریخ خبر : 1399/01/21
بالا رفتن کرکره برخی صنوف مازندران از ۲۳ فروردین ماه/دل دادن به کار از کرونا غافل مان نکند!

بالا رفتن کرکره برخی صنوف مازندران از ۲۳ فروردین ماه/دل دادن به کار از کرونا غافل مان نکند!

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">هر چند اعلام بازگشایی مشروط برخی صنوف از ۲۳ فروردین در مازندران از سوی استاندار، خبر خوشی برای کسبه است و حالا بعد گذشت ۲۳ روز از سال جدید، با آب و قرآن، کرکره&zwnj;ها را بالا می&zwnj;دهند، اما این حقیقت را نباید فراموش کرد که عدم رعایت نکات بهداشتی می&zwnj;تواند این خبر خوش را به یک فاجعه مبدل کند و نباید سلامتی خود و سایر افراد جامعه را فدای جبران مافات و درآمد، کنند.</span></p>

به گزارشمازند اصناف؛ با شیوع ویروس کرونا در مازندران، از نیمه اسفندماه سال گذشته تاکنون، فعالیت بسیاری از صنوف به صورت با احتلال و تعطیلی مواجه شد و این در حالی بود که کسبه انتظار کسب درآمدی خوب طی روز‌های منتهی به پایان سال و شب عید را داشتند. تعطیلی حالا می‌شود گفت یک ماهه بازار، خیلی از صاحبان صنوف را با مشکلات عدیده مالی مواجه کرده است و این روز‌ها در انتظار پایان مهمانی این مهمان ناخوانده و شوم و چراغ سبز مسئولان برای بازگشایی کسب و کارهایشان هستند.

هزینه بالای اجاره بهای مغازه در مازندران که خیلی از اصناف را درگیر خود کرده است در کنار سایر هزینه‌ها نظیر اجاره منزل، بیمه، برق، آب، گاز، مالیات و هزینه‌های جاری، امان کسبه را بریده و کاسه صبرشان را لبریز کرده و حالا انتظارشان را از روز شماری به ساعت شماری کشانده است.

فعالیت ۱۵۶ هزار واحد صنفی در مازندران در کنار فعالیت روز بازار‌ها و بازار‌های هفتگی و برپایی متدوام نمایشگاه‌های فصلی، دوئلی سخت را برای کسبه طی ایام سال رقم می‌زند و حالا با این تعطیلی، این رقبا در انتظار دیدار رفقایشان هستند.

بالا رفتن کرکره برخی صنوف مازندران از 23 فروردین ماه/دل دان به کار از کرونا غافل مان نکند!

هر چند طی این ایام، برخی صنوف با عدم تمکین مواد خواسته شده از سوی مسئولان مبنی بر تعطیلی واحد‌های صنفی، حسابی نقره داغ شدند، اما مشارکت بیش از می‌توان گفت ۸۰ درصدی صنوف مازندران، نقشی بسزا در کنترل و مقابله این ویروس داشت که نباید از نگاه مسئولان و مردم پنهان بماند.

در حالیکه سد صبر و انتظار خیلی از صنوف این روزها، ترک برداشته و دل در دل تک تک شان برای بازگشایی واحد‌های صنفی و سروسامان دادن به اوضاع نابسامان اقتصادی نیست، اخبار ضد و نقیض اعلام فعالیت بازار را دنبال می‌کنند و دیگر از خانه نشیینی کلافه شده اند!

طی روز جاری احمد حسین زادگان استاندار مازندران، آب پاکی را روی دست اصناف ریخت و خیال همه را راحت کرد و با اعلام خبر خوشی، کمی از اضطراب اصناف کاست.

احمد حسین زادگان استاندار مازندران در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا که فرمانداران سراسر استان نیز از طریق ویدئوکنفرانس در آن مشارکت داشتند، با تبریک نیمه شعبان، میلاد حضرت قائم (عج) با بیان اینکه از آنجا که برگزاری کلیه مراسم در راستای مقابله با شیوع کرونا ممنوع اعلام شده است، اظهار کرد: کلیه مراسمی که در این ایام منجر به اجتماعات می‌شود ممنوع اعلام شده و مقرر شد برنامه‌هایی با محوریت فضای مجازی و همکاری صدا و سیمای مرکز استان و برنامه‌هایی که نیازمند اجتماع در فضای عمومی نباشد، برای گرامیداشت این ایام خجسته برگزار شود.

بالا رفتن کرکره برخی صنوف مازندران از 23 فروردین ماه/دل دان به کار از کرونا غافل مان نکند!

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های همه فعالان اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی افزود: اجرای این طرح هنوز به پایان نرسیده است و باید مثل روز‌های نخست جدی گرفته شود تا از نتایج کامل آن برخوردار شویم و کماکان محدودیت تردد بین شهری و بین استانی اعمال می‌شود.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه بر اساس ابلاغ ستاد ملی در خصوص اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند در استان‌ها، ادارات با حضور دو سوم کارکنان، فعالیت خود را از روز شنبه ۲۳ فروردین ماه تداوم می‌بخشند، خاطرنشان کرد: برخی اصناف نیز با رعایت همه موازین بهداشتی و شیوه نامه‌های ارسالی فعالیت خود را از شنبه در استان‌ها آغاز می‌کنند. دورکاری نیز همچنان برای مقابله با شیوع کرونا بصورت هدفمند ادامه خواهد یافت و همه کارکنان و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نسبت به ارائه خدمات صحیح به شهروندان توجه ویژه کنند تا بی دلیل کار مردم دچار پیچ و خم‌های اداری نشود و در واقع مراحل زاید اداری برای کاهش تردد و حضور در ادارات حذف شود.

بالا رفتن کرکره برخی صنوف مازندران از 23 فروردین ماه/دل دان به کار از کرونا غافل مان نکند!

مقام عالی دولت در استان تاکید کرد: بازگشایی ادارات و مشروط برخی اصناف معنایش کنترل بیماری نیست و کماکان باید همه متولیان امر با جدیت در میدان باشند و همکاری مردم تداوم پیدا کند.

وی ادامه داد: طرح فاصله گذاری هوشمند، برای ایجاد تعادل بین فعالیت‌های اقتصادی و مقابله با کرونا اتخاذ شده است.

این خبر، هر چند خبر خوشی برای کسبه است و حالا بعد گذشت ۲۳ روز، با آب و قرآن، کرکره‌ها را بالا می‌دهند، اما این حقیقت را نباید فراموش کرد که عدم رعایت نکات بهداشتی می‌تواند این خبر خوش را به یک فاجعه مبدل کند و نباید سلامتی خود و سایر افراد جامعه را فدای جبران مافات و درآمد، کنند.

بازگشایی صنوف هر چند نه تنها کسبه بلکه دل اهالی شهر را نیز خوش می‌کند، اما این به منزله پایان ماجرا نیست و هر گونه بی مبالاتی از سوی کسبه و مشتریان، جای پای کرونا را در شهر محکم‌تر می‌کند.

تنظیم: مجتبی قربانی


انتهای پیام/