logo

کد خبر : 31615
تاریخ خبر : 1399/01/20
جزئیات اعطای کارت اعتباری خرید اضطراری به مشاغل آسیب‌پذیر/ نیاز به مراجعه حضوری نیست
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي مازندران تشريح کرد

جزئیات اعطای کارت اعتباری خرید اضطراری به مشاغل آسیب‌پذیر/ نیاز به مراجعه حضوری نیست

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران جزئیات اعطای کارت اعتباری خرید اضطراری به خانوارهای آسیب&zwnj;پذیر را تشریح کرد و گفت: اقشار آسیب پذیر فاقد درآمد ثابت از قبیل رانندگان تاکسی، اتوبوس، مینی بوس و کرایه&zwnj;های بین شهری،&zwnj; دستفروشان و کارگران فصلی روزمزد مشمول این طرح هستند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ کامران اصغری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران طی گفت‌وگویی به تشریح جزئیات اعطای کارت اعتباری خرید اضطراری به خانوارهای آسیب‌پذیر پرداخت.

اصغری در این‌باره اظهار کرد: طرح خرید اعتباری اضطراری ناشی از شیوع کرونا یکی از طرح‌های دولت برای حمایت از کسانی که بر اثر شیوع ویروس کرونا درآمد خود را از دست داده‌اند، بوده و مشمولان این طرح کسانی هستند که درآمد ثابت ندارند.


وی با بیان اینکه دستورالعمل اعطا کارت اعتباری خرید اضطراری اعلام شده است؛ افزود: اقشار آسیب پذیر فاقد درآمد ثابت از قبیل رانندگان تاکسی، اتوبوس، مینی بوس و کرایه‌های بین شهری،‌ دستفروشان و کارگران فصلی روزمزد مشمول این طرح هستند.

مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران خاطرنشان کرد: افراد مشمول این طرح از طریق سامانه اطلاعات رفاه ایرانیان شناسایی و برای دریافت کارت اعتباری خرید اضطراری به بانک‌های عامل معرفی می‌شوند.

به گفته اصغری پس از ابلاغ دستورالعمل اعطا کارت اعتباری خرید اضطراری، بانک‌های عامل موظفند ظرف 48 ساعت این کارت‌ها را در اختیار افراد مشمول طرح قرار دهند.

وی ادامه داد: اعتبار کارت اعتباری خرید اضطراری برای خانوارهای یک نفره، یک میلیون و خانوارهای دو نفر و بیشتر، 2 میلیون تومان  و باز پرداخت آن 27 ماهه است که 3 ماه نخست دوره تنفس و بعد از آن اقساط با سود 12 درصد باید در مدت 24 ماه ماهانه و متوالی پرداخت شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران اضافه کرد: گیرندگان اعتبار چهار درصد از این نرخ را پرداخت می‌کنند و 8 درصد مابقی به بانک‌های عامل پس از دوره تنفس توسط دولت پرداخت می‌شود.

این مسئول با اشاره به اینکه این اعتبار به صورت نقد یا برای خرید کالاها از جمله کالاهای اساسی در مراکز خدماتی و فروشگاه‌های سراسر کشور معتبر است، گفت: در صورت نیاز سامانه‌ای برای ثبت نام معرفی و اطلاع رسانی لازم صورت می‌گیرد.

اصغری با اعلام اینکه براساس دستورالعمل این طرح نیازی به مراجعه حضوری به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فرمانداری‌ها و بانک‌ها نیست، خاطرنشان کرد: اطلاعات مردم از گذشته در سامانه‌های مختلف وجود دارد که از آن استفاده می‌شود.

*مشمولان دریافت بیمه بیکاری دوران کرونا چه کسانی هستند؟

وی در بخش دیگری درباره مشمولان دریافت بیمه بیکاری دوران کرونا اظهار کرد:  قرار است به کسانی که به دلیل شیوع کرونا بیکار شده‌اند تا پایان اردیبهشت ماه بیمه بیکاری پرداخت شود.

اصغری ادامه داد: کسانی که مشمول قانون کار باشند و کارفرما سه درصد حق بیمه بیکاری آن‌ها را پرداخت کرده باشد، مشمول دریافت بیمه بیکاری خواهند شد.

مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مازندران خاطرنشان کرد: صرفاً افرادی که مشمول قوانین روابط کار میان کارگر و کارفرما باشند، مشمول بیمه بیکاری می‌شوند و مشاغلی مانند کارگران ساختمانی، قالیبافان و رانندگان که قوانین بیمه‌ای آن‌ها مشمول قوانین خاص است، نمی‌توانند بیمه بیکاری دریافت کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه نیازی به مراجعه حضوری به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فرمانداری‌ها و غیره نیست، متذکر شد: تمامی مراحل انجام کار بدون نیاز به مراجعه حضوری، به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه https://bimebikari.mcls.gov.ir انجام می‌شود.

انتهای پیام/