به گزارش مازند اصناف؛ یدالله ملکی طی گفتوگویی اظهار کرد: طی گشت مشترک اداره کل تعزیرات حکومتی استان مازندران که به همراه بازرسان دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران صورت گرفت؛ 230 مورد بازدید از واحدهای صنفی و خدماتی انجام شد.
وی افزود: در بررسیهای انجام گرفته مشخص شد که 120 واحد صنفی اقدام به احتکار یا گرانفروشی محصولات بهداشتی کردهاند که برای متخلفین تشکیل پرونده شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مازندران خاطرنشان کرد: تاکنون برای 65 فقره پرونده، رأی صادر شد که علاوه بر ضبط کالاهای مکشوفه، متخلفین به پرداخت 900 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند و مابقی پروندهها نیز در حال رسیدگی است.
ملکی با اشاره به برخورد قاطعانه و بدون اغماض تعزیرات حکومتی با متخلفان و سودجویان، بیان کرد: نظارت بر داروخانهها و تجهیزات پزشکی، مواد پروتئینی، میوه فروشی، حمل ونقل و جایگاههای سوخت با جدیت و اهتمام در حال انجام است.
این مقام ارشد تعزیرات حکومتی از شهروندان مازندرانی خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی واحدهای صنفی یا غیر صنفی مراتب را با سامانه 135 تعزیرات حکومتی و یا شماره 124 اعلام تا برخورد لازم صورت گیرد.
انتهای پیام/