به گزارش مازند اصناف؛ محمدناصر زندی بعد از ظهر امروز در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان در محل فرمانداری این شهرستان، اظهار کرد: جلسه کارگروه آرد و نان یک بار در ماه با هدف نظارت بر صدور مجوزها، نظارت بر نانواییها، کیفیت نان، بررسی مشکلات آرد و رسیدگی به مشکلات بهداشتی نانواییها برای رضایتمندی شهروندان تشکیل می شود.
وی عنوان کرد: کیفیت نان از آنجا که با سلامت مردم سرو کار دارد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، در حال حاضر با توجه به محدودیت های اعلام شده از صدور پروانه جدید معذوریم.
زندی تصریح کرد: در صورت غیر فعال شدن یکی از نانواییها انتقال پروانه به فرد مورد تایید امکان پذیر می باشد.
این مسؤول اعلام کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف میتوانند با تلفن ۱۲۴ تماس حاصل کنند.
در ادامه محمد حسین دوستعلی پور رئیس اداره صنعت و معدن چالوس نیز در ادامه اظهار کرد: در دو ماهه آبان و آذر تعداد ۱۶۰ واحد خبازی مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد ۳۵ متخلف به دلیل کم فروشی (وزن چانه) به تعزیرات حکومتی شهرستان معرفی و خاطر نشان کرد ارزش ریالی جریمهها ۵۱ میلیون و ۲۴ هزار ریال میباشد.
وی در ادامه گفت: هیچگونه مشکلی در زمینه توزیع آرد در شهر و روستا وجود ندارد.
رحمت الله بیابانی معاون شبکه بهداشت چالوس نیز تعداد بازدید از نانواییها را در سه ماهه سوم سال حدود ۴۰۰ مورد اعلام کرد و گفت: بعد از ۳۸ مورد نمونهبرداری بابت استفاده از جوش شیرین و نمک، ۱۹ اخطار صادر شد که ۱۱ مورد به تعزیرات معرفی و دو مورد پلمب شده است.
وی بیان کرد: چهار نمونه از سلامت آرد از نظر میزان آهن گرفته شد که منطبق با استانداردها بوده است.
در این جلسه علاوه بر کیفیت نان، رعایت بهداشت فردی، ساعات فعالیت برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان مورد بررسی قرار گرفت./فارس
انتهای پیام/