به گزارش مازند اصناف؛ سعدی عبدالهی در گفتگویی از تشکیل پرونده تخلف نزدیک به ۳۴۰ میلیون ریالی ۶ نانوانی متخلف در شهرستان سوادکوه خبر داد و افزود: ۵ نانوایی دولتی و یک نانوایی آزادپز اقدام به فروش خارج از شبکه آرد کردند که توسط گروه گشت بازرسی اداره صمت شناسایی و برای آنها پرونده تشکیل شد.
رئیس صمت شهرستان سوادکوه، با اشاره به بازرسی و نظارت محسوس و نامحسوس سازمان صمت از ۴۸ نانوایی فعال در شهرستان سوادکوه، گفت: پس از بازرسی مشخص شد که از این تعداد ۶ نانوایی اقدام به عرضه خارج از شبکه آرد کردهاند و میزان تخلف این واحدها براساس قیمت فعلی آرد، ۳۳۹ میلیون و ۳۴۳ هزار ریال برآورد و پرونده آنها به اداره تعزیرات حکومتی فرستاده شد.
وی با بیان اینکه واحدهای متخلف برای اولین بار محکومیت مالی خواهند داشت، خاطرنشان کرد: در صورت تکرار تخلف سهمیه آرد یارانهای آنها قطع و پارچهای بهعنوان واحد متخلف بر سر در مغازه آنها نصب خواهد شد./مهر
انتهای پیام/