logo

کد خبر : 29599
تاریخ خبر : 1398/02/28
 اجرای طرح ضیافت در ۵۰ فروشگاه تعاون روستایی مازندران
مدير تعاون روستايي مازندران خبر داد

اجرای طرح ضیافت در ۵۰ فروشگاه تعاون روستایی مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیر تعاون روستایی مازندران گفت: طرح ضیافت در ۵۰ فروشگاه شبکه تعاون روستایی مازندران در حال اجراست.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ محمدرضا کریمی با بیان اینکه شبکه تعاون روستایی مازندران با اجرای به موقع و مناسب عرضه مستقیم کالا و مواد غذایی در ماه مبارک رمضان در ارائه کالا و خدمات به مشتریان و روزه داران عملکرد مناسبی داشته است، گفت: در پی انتزاع وظایف قانونی تنظیم بازار و عرضه محصولات غذایی، شبکه تعاون روستایی استان با دایر کردن ۵۰ فروشگاه و مراکز اجرای طرح ضیافت در ماه مبارک رمضان در شبکه تعاون روستایی شهرستان های استان اقدام کرده است.

 

مدیر تعاون روستایی مازندران ادامه داد: در این مراکز علاوه بر عرضه سایر محصولات غذایی و بهداشتی مورد نیاز مصرف کنندگان، در ارائه اقلام پر مصرف از قبیل قند و شکر، گوشت مرغ، گوشت قرمز، و حبوبات شامل عدس، نخود، لوبیا، لپه و خرما اقدام شده است.

 

وی در پایان یادآور شد: ساعت کار این فروشگاه ها در دو شیفت صبح و عصر بوده و تا پایان ماه مبارک رمضان آماده خدمت به مراجعین است.