به گزارش مازند اصناف؛ مشکل انتقال حجرهداران میدان قدیم تنکابن به مکان جدید که سالها از ساخت آن میگذرد، با وجود کش و قوسهای فراوان، حضور مسئولان شهری و استانی و حتی تعطیلی چندین باره میدان میوه قدیم، هنوز به سرانجامی نرسیده است و همچنان پا برجا است؟!
کاظم کربلاییشعبانی در گفتوگو با خبرنگار ما در خصوص تازهترین وضعیت بازار میوه در تنکابن گفت: خوشبختانه مشکلی در تامین میوه نداریم و حتی عرضه بیشتر از تقاضا است.
وی افزود: البته در خصوص مرکبات با نزدیک شدن به پایان فصل آن و کمبود آن در بازار، قیمتها کمی بالا رفته است.
رئیس اتحادیه فروشندگان خرده میوه و ترهبار تنکابن خاطرنشان کرد: تنها مشکل حال حاضر بازار، نوسانات متعدد و عدم ثبات قیمتها در بازار است که هم به مردم و هم کسبه خسارت وارد میکند.
کربلایی شعبانی بیان کرد: قیمت امروز پیاز در بازار 4 تا 4500 تومان، سیب زمینی 6000 تومان، گوجه 5000 تومان، خیار گلخانهای 3000 و محلی نیز 5000 تومان در میادین این شهرستان معامله شده است.
وی ادامه داد: قیمت سیب دماوندی 10 هزار تومان، موز 13000 تومان، آلوچه برقانی 25 هزار تومان، توت فرنگی 12 هزار تومان و هلوی 60 روزه گرگان نیز 15 هزار تومان در میادین تنکابن نرخگذاری شده است.
رئیس اتحادیه فروشندگان خرده میوه وترهبار تنکابن گفت: بیش از 200 واحد صنفی خرده فروشی در تنکابن به عرضه میوه و ترهبار مشغول فعالیت هستند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص حواشی متعدد در مورد میدان بار جدید و قدیم و مقاومت حجرهداران برای انتقال به میدان جدید، اعلام کرد:من به عنوان یک فرد بی طرف که هیچ حجرهای در میدان میوه ندارم و ذینفع هم نیستم، باید صادقانه بگویم که هر چند برخی مکشلات نظیر ترافیک در این منطقه وجود دارد، اما اغراق و بزرگنمایی برخیها از این موضوع برای اجبار حجرهدارن جهت تخلیه و انتقال به میدان جدید نیز پشت آن است.
وی افزود: حدودا در اوایل سال 90 بود که وامی برای ساخت میدان میوه و ترهبار جدید تنکابن آمد که این وام را چند نفر از دولتیها بویژه از شهرداری، شورای شهر و فرمانداری دریافت کردند.
رئیس اتحادیه فروشندگان خرده میوه و ترهبار تنکابن گفت: آنها سپس شخصی را معرفی کردند که از بستگان نزدیک یکی-دو نفر از اعضای شورای شهر وقت بود تا این پروژه را بسازد؛ فرد مذکور زمین گرفت و از سوی این افراد نیز حمایت شد تا این میدان تقریبا بعد از سه سال ساخته شود.
کربلایی شعبانی تصریح کرد: اما مشکل اینجا بود که این میدان بار جدید اصلا به روز و استاندارد ساخته نشد و به خاطر همین مورد استقبال و پسند حجرهداران قرار نگرفت؛ چرا که این میدان بار دارای پارکینگ نبود، عرض و طول حجرهها کم بود، در وسط میدان ساخت و ساز شده است، حیاط کافی ندارد و اینکه میدان پایینتر از سطح جاده است و در زمان بارندگی دچار آبگرفتگی میشود.
وی اضافه کرد: حال بماند که در کمربندی واقع شده است و همان مشکلات مطروحه میدان بار قدیم نظیر ترافیک را هم اینجا دوباره خواهیم داشت.
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و ترهبار تنکابن متذکر شد: علیرغم تمام این معایب و مشکلات از آنجا که برخی از این آقایان در این میدان، سهام دارند و پیمانکار این پروژه را حمایت کردهاند، با توجه به بدهیهای سنگین بانکی وی، ناچار از او حمایت میکنند و میگویند بیایید بالاجبار این حجرهها را با قیمت بالا بخرید تا این آقا بتواند مکشلش را حل کند.
کربلایی شعبانی تاکید کرد: این آقایان به حجرهداران میدان قدیم، بسیار فشار میآورند تا قبول کنند و از سویی دیگر با بزرگنمایی برخی مشکلات میدان قدیم به ویژه ترافیک، آن را بهانهای برای لزوم انتقال حجرهداران به میدان جدید قرار دادهاند.
گفتنی است با وجود اینکه چندین سال از ساخت میدان جدید تنکابن گذشته است اما به دلیل عدم رعایت استانداردهای لازم ساخت و ساز این مجموعه صنفی و با وجود چندین مرتبه تعطیلی میدان بار قدیم؛ حجرهدارن نسبت به انتقال و تخلیه حجرههایشان تمکین نمیکنند و معتقدند باید میدان بار جدیدی با رعایت استانداردهای ساخت و ساز احداث شود.
انتهای پیام/