به گزارش مازند اصناف؛ حسین اصغرزاده طی گفتوگویی اظهار کرد: در فروردین ماه سالجاری، تعداد یکهزار و 512 پرونده تخلف در استان مازندران تشکیل شده است.
وی با اعلام این خبر افزود: از مجموع 17 هزار و 728 مورد بازرسی از بخشهای مختلف کالایی و خدماتی این تعداد پرونده تشکیل شده است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران، مهمترین تخلفات کشف شده را گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، احتکار و تقلب اعلام کرد.
اصغرزاده با بیان اینکه طی این مدت، از 520 واحد خرده و عمده فروشی در حوزه قاچاق کالا نیز بازرسی شد که منجر به شناسایی 25 واحد متخلف گردید؛ اضافه کرد: کالاهای کشف شده قاچاق غالبا شامل انواع سیگار، لوازم آرایشی و بهداشتی، مواد غذایی، برنج و لوازم خانگی بوده است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه پروندههای متشکله جهت صدور رأی به ادارت تعزیرات حکومتی ارسال شده است؛ یادآور شد: شهروندان مازندرانی در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی اعم از گرانفروشی، احتکار، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور و غیره، موارد را به تلفن 124 اعلام کنند.
انتهای پیام/