logo

کد خبر : 29484
تاریخ خبر : 1398/02/10
الزام به عرضه و جزای نقدی فرجام محتکر لوازم خانگی در نکا
مديرکل تعزيرات حکومتي مازندران خبر داد

الزام به عرضه و جزای نقدی فرجام محتکر لوازم خانگی در نکا

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران از تعزیر یک واحد صنفی لوازم خانگی در شهرستان نکا خبر داد و گفت: متهم علاوه بر الزام به عرضه و فروش کالاهای احتکار شده با نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت، به پرداخت 300 میلیون ریال محکوم شد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ یدالله ملکی از تعزیر یک واحد صنفی لوازم خانگی در شهرستان نکا خبر داد.

وی با بیان این مطلب افزود: در گشت مشترک تعزیرات حکومتی با دستگاه‌های ذی مدخل در شهرستان نکا برای یک واحد صنفی لوازم خانگی محتکر ماشین لباسشویی پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به این اداره کل ارسال شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران خاطرنشان کرد: رئیس شعبه هیئت بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان بهشهر با احضار متهم و بررسی شواهد موجود تخلف انتسابی را محرز و مسلم تشخیص داد. 

ملکی تصریح کرد: در نهایت قاضی این پرونده با استناد به مرتبه اول ماده 60 قانون نظام صنفی، متهم را علاوه بر الزام به عرضه و فروش کالاهای احتکار شده با نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت، به پرداخت 300 میلیون ریال محکوم کرد.

به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران، این رای در شعبه تجدیدنظر قطعی و لازم الاجراء شده است.

انتهای پیام/