logo

کد خبر : 28952
تاریخ خبر : 1397/10/19
کشف بیش از 30 تن مواد غذایی و بهداشتی غیرمجاز و فاسد در چالوس

کشف بیش از 30 تن مواد غذایی و بهداشتی غیرمجاز و فاسد در چالوس

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">در بازرسی بازرسان بهداشت محیط و واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چالوس از یک انبار بزرگ غیر مجاز در شهرک صنعتی مرزن آباد چالوس، بیش از 30 تن مواد غذایی و بهداشتی آرایشی کشف شد.</span></p> <p><span style="font-family: Arial;"><span style="font-size: larger;"><br /> </span></span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ در پی بازرسی ماموران نظارتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دو انبار بزرگ نگهداری، تولید و توزیع مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی غیر مجاز در شهرستان چالوس کشف و منهدم شد.

 

بر اساس این گزارش، در بازرسی بازرسان بهداشت محیط و واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چالوس از یک انبار بزرگ غیر مجاز در شهرک صنعتی مرزن آباد چالوس، بیش از 30 تن مواد غذایی و بهداشتی آرایشی کشف شد.

 

این گزارش حاکی است حدود 8 تن مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته، فاسد و کپک زده غیر مجاز و بیش از 24 تن مربا و ترشی فاقد با مشخصات بهداشتی مخدوش، توقیف و پس از پلمپ انبار مربوطه پرونده جهت رسیدگی و ادامه روند قضایی به دادگاه ارسال شد.

 

 همچنین بر اساس شکایت مردمی سامانه مدیریت ارتباطات مردمی "190 بهداشت " در شهرستان چالوس، از یک منزل مسکونی  که مبادرت به تهیه و توزیع مواد غذایی  غیر بهداشتی  و فاقد مشخصات می‌کرد، مقادیری کالای غیر مجاز کشف شد.

 

در این بازدید که توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان چالوس انجام شد، مواد غذایی اعم از زیتون پرورده، مارمالاد و انواع ترشیجات و مرباجات غیرمجاز وغیربهداشتی و با بسته بندی فاقد مشخصات و همچنین حجم بالایی از مواد غذایی کپک زده، فاسد، آغشته به رنگ توقیف شد و متصدی مکان غير مجاز و غير بهداشتي نيز بازداشت و پرونده تخلف وی جهت رسيدگی قضايی به دادگاه ارسال شد.

گفتنی است مقادیری از این محصولات که توسط متهم در مراکز فروش توزیع شده بود، توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان چالوس پس از کسب اطلاعات لازم، نسبت به جمع آوری اجناس مذکور از سطح عرضه شهرستان اقدام شد.

 

شایان ذکر است شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه و تولید مواد غذایی مراتب را از طریق شماره تلفن 190 به کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی مازندران اطلاع دهند.

 

انتهای پیام/