به گزارش مازند اصناف؛ بهرام عبدالهپور در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان جویبار اظهار کرد: از 89 واحد خبازی در شهرستان جویبار 32 واحد در شهر و 56 واحد در روستاهای این شهرستان فعال هستند.
وی افزود: 66 واحد آزادپز نیز در این شهرستان مشغول به کار هستند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت جویبار به میزان مصرف آرد خبازیهای شهرستان اشاره و عنوان کرد: ماهانه 12 هزار و 500 کیسه، معادل 500 تن آرد بین واحدهای خبازی شهرستان جویبار توزیع میشود.
عبدالهپور بیان کرد: واحدهای آزادپز نیز به طور میانگین 400تن آرد پخت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از قاچاق آرد از اول دیماه تمامی خبازان باید برای خرید آرد به صورت سامانهای اقدام کنند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت جویبار بیان کرد: این سامانه با هدف دسترسی آسان مصرف کنندگان آرد نیمه یارانهای، کمک به افزایش عرضه نان و سایر محصولات بر پایه آرد راهاندازی شده که شفافیت نظارت بر توزیع و قیمت و ارتقای کیفیت محصول در فضای رقابتی را فراهم میکند.
عبدالهپور تصریح کرد: متقاضیان واجد شرایط ثبتنام در این طرح میتوانند از طریق سامانه فروش آرد سایر مصارف یا سامانه https//eflour.ir ثبتنام کرده و پس تأیید از سوی ردههای صنفی خود و اتحادیه مرکزی فعالیت خود را آغاز کنند.
وی یادآور شد: یکی از مزیتهای سامانه این است که متقاضیان میتوانند از هر کجای کشور نسبت به تهیه آرد اقدام کنند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت جویبار گفت: این طرح از سوی شرکت بازرگانی دولتی ایران با همکاری شرکتهای غله سراسر کشور، بانک سپه، اتاق اصناف، کارخانههای آرد و وزارت صنعت، معدن و تجارت اجرا میشود.
انتهای پیام/