logo

کد خبر : 28759
تاریخ خبر : 1397/09/20
 نصب برچسب نشانگر تغذیه‌ای روی محصولات غذایی در مازندران
مدير نظارت بر مواد غذايي دانشگاه علوم پزشکي مازندران خبر داد

نصب برچسب نشانگر تغذیه‌ای روی محصولات غذایی در مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از نصب برچسب نشانگر تغذیه&zwnj;ای بر روی محصولات غذایی تولیدی در استان خبر داد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ حسن مکرمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نشانگر تغذیه‌ای مشاور مناسب برای انتخاب صحیح غذا است.

وی با اعلام اینکه نشانگر تغذیه‌ای به نوعی دستیار سلامت در مصرف غذایی نیز هست، افزود: سه رنگ سبز، قرمز و نارنجی بر روی مواد غذایی تولیدی استان مازندران تحت عنوان نشانگر تغذیه‌ای نسب می‌شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در تشریح استفاده از رنگ‌ها بیان کرد: در مصرف مواد غذایی به ویژه خوراکی‌های آماده باید مراقب میزان قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس باشیم.

این مسئول ادامه داد: رنگ سبز به معنی مقدار اندک در مواد غذایی بوده و ما را به یک انتخاب مطمئن راهنمایی می‌کند.

مکرمی اضافه کرد: نارنجی به معنی مقدار متوسط از قند، نمک، چربی و اسید چرب در ماده غذایی بوده و احتیاط در مصرف را به ما نشان می دهد.

وی در ارتباط با نشان قرمز در نشانگر تغذیه‌ای خاطر نشان کرد: وجود این علامت به معنی مقدار زیاد قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب در ماده غذایی تولیدی است و در مصرف این مواد باید دقت بیشتری شود.

مدیر نظارت بر مصرف مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی خاطر نشان کرد: از این طریق می‌توانیم رژیم غذایی خود را مدیریت کنیم.

این مسئول با اعلام اینکه بنا داریم این موضوع را در سطح استان مازندران نهادینه کنیم و در حال حاضر این برچسب بر روی بسیاری از محصولات تولیدی استان مازندران وجود دارد و انتظار هست که مردم در مصرف این نوع مواد غذایی دقت لازم را داشته باشند.

مکرمی گفت: مرکز اطلاع‌رسانی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با شماره 3304443-011 آماده دریافت شکایت و سوالات هم استانی‌ها است.

انتهای پیام/