به گزارش مازند اصناف احمد آریایینژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با تأکید بر اینکه نه به مجلس و نه به دولت در زمینه اقتصاد مقاومتی نمره قبولی نمیدهد، گفت: متأسفانه گویی ما در باد کارهای دیگر خوابیدهایم.
وی با اشاره نزدیک شدن به پایان سال مزین به عنوان «حماسه اقتصادی» گفت: هرسال شعاری مطرح شده و ما برای آن حتی شعر هم درست میکنیم، اما بعد به اصطلاح «خداحافظ شما» و دیگر کسی پیگیر عملیاتی شدن آن نمیشود.
آریایینژاد نامگذاری برای هر سال و طرح گفتمانهایی مانند اقتصاد مقاومتی را تلنگری از رهبر معظم انقلاب به نمایندگان مجلس و مسئولان برشمرد و گفت: ما باید فرهنگ مقاومت را در خود تقویت کنیم؛ استقلال یعنی ما روی پای خود بایستیم، هرچند که این مسیر زمین خوردن و زخمی شدن نیز دارد، اما ناگزیریم که تاوان این استقلال را بپردازیم.
وی با انتقاد از کماهمیتی به مقوله اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: ما اقتصاد را اصل قرار دادیم، در حالی که اقتصاد وسیله است و به همین دلیل، کسب درآمد از طریق مشروع و حلال تحت الشعاع قرار گرفت و امثال بابک زنجانیها و شهرام جزایریها از نظام اقتصادی ما بیرون آمدند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با ذکر این نکته که تهیه آمار از اموال و داراییهای مردم، بیش از دو ماه از نظام بانکی ما وقت نمیگیرد، گفت: به مانند یک کشتی است که کسی نمیتواند بگوید من صرفاً جای خود را سوراخ میکنم، در یک جامعه نیز کسی نمیتواند بگوید آمار املاک و داراییهایم جزء امور شخصی است.
وی خاطرنشان کرد: بدیهی است هدف از کسب آمار و اطلاعات داراییها و اموال آسیب رساندن و یا ضربه زدن به صاحبان آنها نیست، اما به هر حال دستگاههای امنیتی باید از میزان حسابهای بانکی شهروندان مطلع باشند که مشخص باشد چگونه کسی تنها در یک مدت یک شب، یک میلیارد تومان وارد حسابش میشود و این رصد، ورود به حریم خصوصی افراد نیست.
آریایینژاد بیاطلاع ماندن دولت از فهرست اموال و داراییهای افراد به بهانه حفظ حریم خصوصی شهروندان را نوعی فرار از پاسخگویی عنوان کرد و در بخشی دیگر از سخنانش گفت: ترویج فرهنگ مصرف کالاهای داخلی، گامی مهم در راستای نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی است.
نماینده مردم ملایر با یادآوری تقیبح قومی که البسهای به تن میکنند که خود آن را تولید نکردهاند در روایات، در مورد وظیفه مجلس و دولت در سال آینده در زمینه اقتصاد مقاومتی بیان کرد: باید مشکلات اولویتبندی شده و روی اهم آنها تمرکز و از هرگونه پراکندهکاری پرهیز شود.