logo

کد خبر : 28313
تاریخ خبر : 1397/06/26
 کسی به داد کسبه نمی‌رسد/ کسادی و کاهش قدرت خرید مردم حکایت این روزهای بازار
افزايش 100 درصدي قيمت‌ها در بازار کيف‌وکفش

کسی به داد کسبه نمی‌رسد/ کسادی و کاهش قدرت خرید مردم حکایت این روزهای بازار

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس اتحادیه کیف&zwnj;وکفش مرکز مازندران گفت: با توجه به کسادی بازار، هزینه سنگین مالیات، اجاره، حقوق کارگر، بیمه و فیش آب، برق، گاز و غیره متاسفانه شاهد فعالیت گسترده دستفروشان در سطح شهر هستیم و متاسفانه کسی هم نیست به داد کسبه برسد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ ناصر گلزاده طی گفت‌وگو با خبرنگار ما درباره بازار کیف‌وکفش در آستانه فر رسیدن سال تحصیلی جدید اظهار کرد: میزان خرید مردم نسبت به سال گذشته، نصف شده است.

کسادی و کاهش قدرت خرید مردم حکایت این روزهای بازار

وی افزود: به دلیل افزایش قیمت کالاها در بازار امسال علیرغم عدم برگزاری نمایشگاه پاییزه، کسادی بازار را داریم و این بیانگر این مطلب است که افزایش قیمت‌ها موجب کاهش قدرت خرید مردم شده است.

افزایش 100 درصدی قیمت در بازار امسال

رئیس اتحادیه کیف‌وکفش مرکز مازندران تصریح کرد: امسال علاوه بر آن‌که جنس در بازار کم شده است، شاهد افزایش 100 درصدی قیمت نسبت به سال گذشته هستیم.

این فعال صنفی خاطرنشان کرد: برای نمونه کفشی که در بازار مهر سال گذشته با قیمت 60 هزار تومان عرضه می‌شد، سه ماه بعدش شد 80، سه ماه بعد شد 100 و الآن همان کفش شده است 120 هزار تومان.

جنس و مواد اولیه در بازار نیست
گلزاده بیان کرد: جنس و مواد اولیه در بازار نیست و کیف‌های مدرسه موجود در بازار از تولید سال گذشته است و اگر بنا بود در تابستان امسال تولید شوند، مطمینا قیمت‌ها خیلی بیشتر از نرخ فعلی بود.

وی متذکر شد: جنسی که الان باید در بازار باشد و در واقع باید به‌روز باشد مثل کفش و کتونی، در بازار نیست.

رئیس اتحادیه کیف‌وکفش مرکز مازندران با اشاره به فعالیت 400 واحد صنفی عرضه‌کننده کیف و کفش در ساری، بیان کرد: ما هرساله با مشکل تداخل صنفی مواجه بودیم که طی سال‌جاری با تعامل با اتحادیه پوشاک، بنا شد تا اعضای این اتحادیه با توجه به متراژ واحد صنفی و دارا بودن شرایط، جهت اخذ مجوز فروش کیف به اتحادیه کیف‌وکفش مراجعه کنند تا این مشکل نیز حل‌وفصل شود.

دستفروشان مهمترین معضل کسبه در بازار مهر
این فعال صنفی مهم‌ترین معضل حال حاضر بازار را فعالیت گسترده دستفروشان در مرکز مازندران عنوان و تاکید کرد: علیرغم نامه‌نگاری‌های مکرر به ارگان‌های ذیربط به‌ویژه شهرداری، تاکنون هیچ ترتیب اثری در این خصوص داده نشده است.

گلزاده یادآور شد: با توجه به کسادی بازار، هرینه سنگین مالیات، اجاره، حقوق کارگر، بیمه و فیش آب، برق، گاز و غیره شاهد فعالیت گسترده دستفروشان در سطح شهر هستیم و کسی هم نیست به داد کسبه برسد.

پیاده‌روها در قرق دستفروشان است
وی گفت: خیابان قارن ساری که خیابان اصلی و یکی از مراکز اصلی تهیه کیف‌وکفش در سطح استان است، در قرق دستفروشان است و به بازار هفتگی می‌ماند که دستفروشان در وجب به وجب آن بساط پهن کرده‌اند.

رئیس اتحادیه کیف‌وکفش ساری در پایان از مسئولان تقاضا کرد تا درباره جمع‌آوری و ساماندهی دستفروشان در سطح استان اقدام جدی و عملی داشته باشند.

انتهای پیام/