علی اصغر یوسفنژاد در گفتوگو با مازند اصناف؛ در خصوص چرایی عدم حل نوسانات ارزی از سوی دولت و طولانی شده ترمیم و بهبود اوضاع اقتصادی در بازار طلا و ارز اظهار کرد: ما ادعامان این است که تیم اقتصادی دولت ضعیف است، ادعامان این است تیم اقتصادی دولت فرمانده ندارد و ادعامان این است مقام معظم رهبری بیشترین فرصت را با این اوضاع به سران سه قوه داده است.
وی افزود: اگر این فرصت را هر رئیس جمهوری داشت، هر مرجعی داشت سالها خیلی کارهای مهمی انجام دادند.
رویکرد و عملکرد دولت در مسایل اقتصادی نادرست است
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مطلع هستیم شناخت دولت از وضع موجود کامل نیست، رویکرد فکری دولت به مسایل اقتصادی رویکرد درستی نیست و در واقع علیرغم اینکه عملکرد دولت نادرست است، رویکرد آن هم درست نیست و رویکرد مهمتر از عملکرد است که نادرست است.
این مسئول خاطرنشان کرد: اظهار ما این است که بزرگترین دستگاه مملکت ما یعنی وزارت اقتصاد و دارایی را یک سرپرست دارد اداره میکند و این در حالی است که باید فرماندهی اقتصادی را داشته باشد.
مشاوران اقتصادی رئیس جمهور ایدههای متفاوتی دارند
یوسفنژاد اعلام کرد: احساس ما این است که افرادی که در اطراف رئیس جمهور به عنوان مشاوران فکری و اقتصادی هستند، افکار و ایدههای متفاوتی دارند و این افکارهای متفاوت باید به مشترکاتی برسند و به یک نقطه نظرهای درست و منطقی؛ اگر چه بعضی از مسائل بینالمللی هم دخیل است، اگرچه بعضی از شرایط شاخصهای کلان اقتصادی هم دخیل است، ممکن است که الان سرمایه در اختیار مردم که میتواند کمک کند و باید راهکارهای مناسبی را اتخاذ کنند.
وی یادآور شد: فکر میکنم جدیدا دولت یک ایدههای خاصی را در 5 برنامه و 12 محور دارد که خود دولت باید آن را ارائه دهد که یکی توجه به اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه است و اگر بتواند این برنامهها را تصحیح کند من فکر میکنم میتواند موفق شود.
رای نمایندگان به اصل شفافسازی نبوده است
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح موضوع شفاف سازی عملکرد نمایندگان در مجلس شورای اسلامی گفت: رای دهی نمایندگان طی چند روز اخیر به شفاف سازی رای به اصل این موضوع نبوده است که فکر کنیم 160 نماینده پیشنهاد دادند و 50 نفر رای دادند.
وی افزود: رای به چگونگی مطرح شدن، وقت مطرح شدن، زمان مطرح شدن، تک فوریتی، دو فوریتی و یا عادی مشخص شود که فوریت را قبول نکردند؛ چرا اگر اینطور میشد جوانب شفاف سازی در خصوص اموال، اظهار نظرها، رفتارها، غیبتها و مسافرتها و غیره در تصمیمگیری سریع مغفول بماند و این بدان معنی نیست که 50 نفر رای دادند.
شفافسازی به نفع مردم، مملکت و نمایندگان است
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: من به شخصه هم لیست 39 نفره و هم 160 نفره را امضا کردم، و رای هم به آن دادم و واقعا فکر میکنم درست است و لازم؛ حق مردم است که بدانند نماینده شان که به او رأی دادهاند چه رفتاری دارد، ارزیابی کنند، نمره دهند و حتی کمک کنند.
یوسفنژاد در پایان گفت: شاید شفاف سازی در مرحله اول پیامد منفی داشته باشد، اما در دراز مدت این میتواند به نفع مملکت و نماینده باشد و سعی میکند اگر بخواهد رای بدهد، برود از مراجع رسمی اظهار نظر بگیرد و مشاوره بگیرد تا رای او رای معنی و مفهوم داری باشد.
انتهای پیام/