logo

کد خبر : 28236
تاریخ خبر : 1397/06/06
حقوق و مزایای داروسازان با مدرک تحصیلی همخوانی ندارد
مدير امور دارو دانشگاه علوم پزشکي مازندران:

حقوق و مزایای داروسازان با مدرک تحصیلی همخوانی ندارد

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیر امور دارو و موادمخدر دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه مهم&zwnj;ترین مشکل داروسازان این بوده که حقوق و مزایای آنان با مدرک تحصیلی همخوانی ندارد، گفت: شاید در برخی موارد حقوق داروسازان 50 درصد حقوق بخش خصوصی هم نباشد که یا مجبور هستند ساعات اضافه و بیشتری کار کرده و با در مکان&zwnj;هایی خارج از رسته خود فعالیت کنند. </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ مجید یوسفی امروز به‌مناسبت روز داروساز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: تمام تلاش داروسازان تهیه دارو بوده که در این برهه از زمان و باتوجه به مشکلات موجود تلاش داروسازان مضاعف شد تا بتوانند مشکلات دارویی مردم را به حداقل برسانند.

وی افزود: داروسازان در بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی درحال فعالیت و تامین دارو بوده تا بیماران نیازهای دارویی خود را برآورده کنند.

مدیر امور دارو و موادمخدر دانشگاه علوم پزشکی مازندران اضافه کرد: به‌دلیل مسائل موجودو همچنین تلاش بیشتر همکاران در بخش دارویی مشکل غیرقابل حلی در بحث تأمین دارو پیش نیامده است.

یوسفی با اشاره به اینکه مهم‌ترین مشکل داروسازان این بوده که حقوق و مزایای آنان با مدرک تحصیلی همخوانی ندارد، افزود: شاید در برخی موارد حقوق داروسازان 50 درصد حقوق بخش خصوصی هم نباشد که یا مجبور هستند ساعات اضافه و بیشتری کار کرده و با در مکان‌هایی خارج از رسته خود فعالیت کنند. 

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر مشکلات دارویی در بیمارستان‌های خصوصی سطح مازندران، تصریح کرد: برخی از واحدهای خصوصی مطالباتی از شرکت‌های بیمه دارند که سرمایه در گردش آنان خوابیده است و این موضوع موجب می‌شود به شرکت‌های دارویی بدهکار شوند و شرکت‌های دارویی نیز که به سرمایه نقدی نیاز دارند موجب شود سیکل تأمین دارو به هم بخورد البته در این زمینه مشکل اساسی وجود ندارد و سعی می‌کنیم داروها را انبار دارویی تأمین کنیم.

مدیر امور دارو و موادمخدر دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: با توجه به مشکلات موجود لازم است بیمارستان خصوصی نیز عمل جراحی غیرضروری در اولویت قرار ندهند.

یوسفی با اعلام اینکه تعداد داروخانه‌های سطح مازندران براساس ضوابط و آیین‌نامه وزارت بهداشت و جمعیت مطلوب است، افزود: شاید در برخی مواقع در برخی از شهرهای ساحلی در ایام تعطیلات شاهد درخواست‌های زیاد باشیم که در این ایام برخی داروخانه‌ها به‌صورت کشیک فعال خواهند بود.

وی اظهار کرد: معمولا داروسازان باتوجه به اینکه پزشکان باتوجه به تعداد بالای بیماران  در نسخه سریع عمل کرده و یا برخی از داروها را به‌صورت علائم اختصاری می‌نویسند و که در مواردی خوانا نیست و داروسازان به‌دلیل تجربه و آشنایی با داروها تلاش می‌کنند بدون کوچک‌ترین اشتباه داروها را در اختیار بیماران قرار دهند.

مدیر امور دارو و موادمخدر دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: موضوعی که در حال شیوع بوده بحث خوددرمانی است که برخی افراد براساس گفته‌های دیگران دارو را در موارد مشابه به سایر افراد توصیه می‌کنند که لازم است از این کار به شدت پرهیز کنند چرا که عوارض جبران‌ناپذیری در پی دارد.