به گزارش مازند اصناف؛ سیاوش رضوانی چهارشنبهشب در نشست خبری تجلیل از خبرنگاران اظهار کرد: ۶ واحد تولیدی و صنعتی در این منطقه در دست ساخت است که میزان سرمایه گذاری آن به حدود ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال میرسد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین انعقاد قرارداد برای ساخت چهار طرح جدید نیز در دست اجراست که میزان سرمایه مورد نیازشان حدود یک هزارو ۴۰۰میلیارد ریال برآورد شده است.
مدیر بندر و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد اظهار کرد: تاکنون در این منطقه اقتصادی حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی به بار نشست و یک هزار و ۵۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.
انبار سیلو گندم، کارخانه فولاد، کارخانه کاغذسازی، نصب تجهیزات تخلیه و بارگیری، انبار ذخیره روغن خوراکی و ساخت اسکله از مهم ترین طرح های اجرا شده از محل سرمایه گذاری بخش خصوصی در این بندر است.
*پایان ساخت اسکله ریلی در اوایل سال ۹۸
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد گفت: اسکله رورو ریلی این بندر اوایل سال ۹۸ به بهره برداری می رسد.
رضوانی اظهار کرد: حدود ۹۵ درصد از ریل گذاری در خطوط خشکی به اتمام رسیده و در حوزه سایت دریایی کارها نیز درحال انجام است.
این مسئول مزیت اسکله رورو را اتصال به شبکه ریلی سراسری اعلام کرد و اظهار داشت: برای اجرای این طرح حدود ۲۵ کیلومتر شبکه ریلی ایجاد شد تا این خطوط به شبکه سراسری کشور متصل شود.
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد خاطر نشان کرد که با بهره برداری از اسکله رورو صادرات و واردات کالا از طریق شبکه ریلی فراهم می شود که می تواند آمار صادراتی را افزایش دهد.
به گفته رضوانی تاکنون ۳۰۰ میلیارد ریال برای اجرای این طرح هزینه شد و پیش بینی می شود برای تکمیل آن نیز حدود ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار جدید نیاز باشد.
وی ظرفیت اسمی بندرامیرآباد را حدود ۷,۵ میلیون تن اعلام کرده است.
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآبادبا بیان اینکه اکنون حدود ۲۵ درصد از فعالیت های این بندر به صورت هوشمند انجام می شود، گفت: تلاش می شود تا تمام فعالیت های بندر امیرآباد که از بنادر نسل سوم محسوب می شود به سمت هوشمند سازی پیش برود.
انتهای پیام/