logo

کد خبر : 28047
تاریخ خبر : 1397/04/15
صادرات مرغ تولیدی مازندران به 4 کشور همسایه
مديرکل دامپزشکي مازندران خبر داد

صادرات مرغ تولیدی مازندران به 4 کشور همسایه

<p><span style="font-size: larger;">مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه در حال حاضر مرغ استان به صورت کاملا بهداشتی علاوه بر عراق به افغانستان، بحرین و قطر هم صادر می&zwnj;شود، گفت: بیش از 40 درصد از مرغ تولیدی مازندران به خارج استان منتقل می&zwnj;شود.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ حسین رضوانی مدیرکل دامپزشکی استان مازندران در بازدید تعدادی از خبرنگاران استان مازندران از کشتارگاه طیور صنعتی آمل در جمع خبرنگاران حاضر در این تور اظهار کرد: صنعت مرغداری مازندران به عنوان قطب صنعت طیور کشور در حال توسعه کیفی است و با داشتن ظرفیت‌های موجود داخلی باید ضمن حفظ این صنعت، به ارتقا این بخش نیز کمک شود.

وی با بیان اینکه مازندران با داشتن بیش از 220 واحد مرغ مادر، بیش از 40 کارخانه جوجه‌کشی، 2 هزار و 300 مرغداری و 20 واحد کشتارگاه فعال قطب تولید طیور کشور است، افزود: در گذشته مرغ به صورت سنتی تولید و عرضه می‌شد، اما امروز تولید و عرضه مرغ به صورت صنعتی انجام گرفته و فرهنگ استفاده از مرغ بسته‌بندی بهداشتی تا حدودی بین مصرف‌کنندگان جا افتاده است.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با بیان اینکه البته هنوز هم عده‌ای مرغ را به صورت سنتی پرورش داده و در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهند، گفت: مرغ قابل قبول توسط کشتارگاه‌های تحت نظارت اداره دامپزشکی عرضه شده و با کیفیت بیشتری در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.

وی با اعلام اینکه در کشتارگاه‌های فعال استان مرغ به صورت کامل توسط تجهیزات پیشرفته کشته و مراحل بسته‌بندی را طی کرده و با داشتن کمترین دور ریز به بازار منتقل می‌شود، اظهار کرد: روزانه 900 تن مرغ آماده کشتار است که 650 تن استحصال شده  250 تن در مازندران و بقیه  به خارج از استان ارسال می‌شود.

رضوانی با اشاره به اینکه در حال حاضر مرغ استان به صورت کاملا بهداشتی علاوه بر عراق به افغانستان، بحرین و قطر هم صادر می‌شود، افزود: هشت کشتارگاه طیور استان به صورت پیشرفته فعالیت می‌کنند.


وی خاطرنشان کرد: بیش از 40 درصد از مرغ تولیدی مازندران به خارج استان منتقل می‌شود که این درصد نشان از کیفیت بالای مرغ‌های تولیدی در بازار خارج از استان دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان مازندران با اشاره به اینکه مرغ پرورش یافته بدون آنتی‌بیوتیک سرمایه‌گذاری در حوزه درمان و سلامت است، گفت: با فعالیت‌های صورت گرفته برای تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک این شیوه تولید نیز افزایش پیدا کرده است.

 رضوانی هدف از برگزاری این تور را آشنایی با نحوه استحصال مرغ سالم و بهداشتی، قدردانی از مراکز عرضه‌ ای آن که تحت نظارت دامپزشکی استان مازندران قرار دارند، معرفی مرغ با کیفیت، سالم و بهداشتی به مصرف‌کنندگان که دارای بسته‌بندی ویژه کشتارگاه‌های سراسر استان است برشمرد.


محمد کاوه مدیرعامل انجمن کشتارگاه‌های صنعتی طیور مازندران نیز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سالیان سال بود که استان ما به عنوان قطب کشاورزی شناخته می‌شد ولی امروز این استان در بخش صنعت نیز سرآمد است و حرفی برای گفتن دارد.

مرجع: فارس