logo

کد خبر : 28040
تاریخ خبر : 1397/04/13
رانت‌ ارزی چند نفر در ماه‎های اخیر به ‌اندازه ۲ سال یارانه نقدی است
عضو کميسيون اقتصادي مجلس:

رانت‌ ارزی چند نفر در ماه‎های اخیر به ‌اندازه ۲ سال یارانه نقدی است

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: چند نفر به&zwnj;دلیل نقص سامانه نیما در چند ماه گذشته به&zwnj;میزان کل یارانه نقدی دو سال کشور سود برده&zwnj;اند.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ صحبت از ضرر و زیان در بخش‌های تولیدی همواره وجود داشته و سخن جدیدی نیست.

تولیدکنندگان مرغ مازندران نیز همانند سایر بخش‌های تولیدی به‌دلیل بالا بودن تولید و عدم همخوانی با تقاضا و همچنین عدم برنامه‌‌ریزی برای صادرات با مشکلاتی مواجه شدند.

در برخی از شرایط اگر جوجه‌ریزی بیش از تقاضا باشد باتوجه به شرایط بازار تولیدکنندگان با مشکلات بسیاری مواجه می‌شوند.

موضوعی که شاهد آن هستیم تولیدکنندگان به‌دلیل وضعیت بازار مرغ را دیرتر به بازار عرضه می‌کنند که به همین دلیل متضرر می‌شوند که باید هماهنگ و همراه با سیاست‌های اعلام شده باشند در این صورت مشکلی نخواهند داشت.

همچنین بازار مرغ مازندران با تب و تاب مواجه بوده و تولیدکنندگان نگران‌های بسیاری برای فروش محصولات خود دارند.

*تولیدکنندگان با سیاست‌ها همراه باشند

رئیس هیأت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: در حال حاضر قیمت مرغ زنده درب مرغداری حدود 5 هزار تومان است که خرید آن با هزینه‌های تمام شده برابری ندارد.

عطاءالله حسن‌زاده افزود: با توجه به مشکلات تولیدکنندگان بحث خرید روزانه 100 تا 120 تن در دستور کار اتحادیه مرغداران مازندران قرار گرفت که البته این امر نیز پاسخگوی نیاز مرغداران نبود.

وی بیان کرد: در حال حاضر هزینه تمام شده برای مرغ با احتساب هزینه‌های تمام شده 5 هزار و 400 تومان است که برای تولیدکننده ضرر زده است.

رئیس هیأت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی تصریح کرد: هزینه‌های بالای تولید، عدم کشش بازار،  بالا بودن وزن و گرما موجب شده مرغداران در حاشیه ضرر و زیان جبران‌ناپذیر قرار گیرند.

حسن‌زاده با تأکید بر اینکه اگر تولید مدیریت نشود چالش‌ها را خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: با توجه به بالا رفتن هزینه‌ها باید تولیدکنندگان نیز با سیاست‌ها همراه باشند در غیر این صورت ضرر و زیان آن به تولیدکننده برمی‌گردد.

به گزارش فارس، دغدغه و نگرانی مرغداران مازندران تمامی ندارد و هربار موضوعی موجب می‌شوند نتوانند نفس راحتی بکشند که باید در این زمینه تدبیری جدی اندیشیده شود.