به گزارش مازند اصناف؛ کامران اصغری در گفتوگو با بلاغ اظهار کرد: امنیت اشتغال روستایی و فراگیر دغدغه مقام عالی وزارت، استاندار مازندران و تمام مسؤولان استان است.
وی با اشاره به اهتمام جدی دولت به توسعه و رونق اشتغال روستاییان، تصریح کرد: طرحی توسط دولت از سال 96 به صورت رسمی کلید زده شد که 750 میلیارد تومان در حوزه اشتغال فراگیر و 470 میلیارد تومان در بخش اشتغال روستایی در استان در نظر گرفته شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه در حال حاضر فاصله زیادی از معرفی طرحها به بانک تا پرداختی وجود دارد، افزود: یک هزار و 191 فقره طرح مصوب به بانک معرفی کردیم که تنها 86 مورد طرح با 8 میلیارد و و 200 میلیون تومان پرداختی داشتهایم که فاصله زیادی است.
این مسؤول با بیان اینکه سامانه کارا جوابگوی استان است و شفاف است که بانکها باید تلاش خود را در شهرستانها بیشتر کنند، خاطرنشان کرد: ضمن تشکر از تلاشهای مدیران بانکهای عامل استان ضرورت دارد اعتبارات اشتغال روستایی سال 96 باید تا پایان تیرماه امسال کاملا جذب شود.
اصغری با اعلام اینکه بانکها در همه بخشها باید طبق قانون کار کنند، ادامه داد: وظیفه داریم به عنوان دبیرخانه تمام مشکلات استان و شهرستان را به استاندار و فرمانداران انتقال دهیم.
وی با تاکید بر اینکه دستگاههای اجرایی مدافع طرحهای متقاضی خود باشند، تصریح کرد: بیشترین مشکل ما ضمانت در بانک ها است و در جلسه اخیر کمیته نظارت بر اشتغال روستایی و عشایری استان، استاندار مازندران به بانکها اعلام کرد تا عملکرد خودشان را به صورت روزانه در این بخش گزارش کنند
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران به سه تکلیف استاندار مازندران در بخش اشتغال روستایی اشاره کرد و گفت: اول اینکه دستگاههای اجرایی طرحهای مرتبط با خودشان را تعقیب کنند تا به نتیجه کامل برسد، دوم اینکه فرمانداران هر هفته در کمیته فنی شهرستان آسیبها را شناسایی و به دبیرخانه اعلام کنند تا موانع رفع شود و سوم اینکه دستگاههای اجرایی تا دو برابر ظرفیت طرح اعلام کنند چرا که ریزش طرحها در بانکها زیاد شده است.
این مسؤول از ثبتنام 8 هزار و 200 نفر برای برخورداری از تسهیلات اشتغالزایی روستایی در سامانه کارا خبر داد و افزود: شهرستانها تا دو برابر طرح میتوانند اعلام کنند و به هیچ عنوان به حاشیهها توجه نکنند.
اصغری از امضای تفاهمنامه بین وزرات تعاون و سازمان برنامه بودجه کشور خبر داد و تصریح کرد: براساس این تفاهم نامه مقرر شد 150 میلیارد تومان از اعتبارات خوداشتغالی به سه دستگاه بهزیستی، کمیته امداد و بنیاد شهید در استان اختصاص داده شود.
وی با اشاره به پرداخت سرمایه در گردش در شهرهای زیر 10 هزار نفر و نواحی صنعتی، گفت: این نافی این نیست که به طرحهای روستایی سرمایه در گردش ندهیم و در این بخش مانعی نداریم هم میتوانیم سرمایه ثابت و هم سرمایه در گردش در روستاها پرداخت داشته باشیم و بانکها نباید در این بخش سرپیچی کنند.