به گزارش مازند اصناف؛ علیاصغر یوسفنژاد چهارشنبه شب با حضور در جمع معلمان غیردولتی در ساری، اظهار کرد: قانون تأسیس مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی در سال 95 در مجلس تصویب شد.
وی افزود: در این قانون ظرفیتهای بسیار خوبی وجود دارد، هم به نفع موسسان، هم به سود مدیران و هم طبیعتا مربیان و معلمان در این قانون آمده و گفته شده که وابسته به آموزش و پرورش هستند و از بدنه آن جدا نیستند.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 22 درصد از دانشآموزان استان در مدارس غیردولتی مشغول تحصیل هستند، اظهار کرد: چون این قانون جدیدا نوشته شده است و عمرش به دوسال هم نمیرسد، لذا مشکلاتی هست، ایراداتی هست که باید ترمیم شود.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 97 ادامه داد: این چیزهایی که من امروز از شما شنیدهام واقعا جای تأسف دارد که البته مربوط به برخی از مدارس است، که نشاندهنده تبعیض و ظلم است و باید حداقل حقوق برای معلمان برابر قانون درنظر گرفته شود.
یوسفنژاد با بیان اینکه باید همه نهادهای ذیربط برای حل مشکلات معلمان غیردولتی مداخله و مشارکت کنند، افزود: بنده با کمال افتخار حقوق صنفی به حق و قانونی هر مجموعهای را تا حل موضوع پیگیری میکنم، اما پیشنهاد میکنم برای حل این موضوع، جلسهای با حضور مسئولان و نمایندگان مجلس و همچنین نمایندگان شما در این صنف تشکیل، تا با ارزیابی و ابعاد موضوع، ضمن شناسایی چالشها، با استیفای حقوق معلمان، شأنیت آنها حفظ شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر برای حل این موضوع نیاز به قانون دارد، ما وظیفه داریم پیگیری کنیم و اگر نیاز به اجرای قانون دارد، باید مشکلات را برای اجرای آن برطرف کنیم؛ البته حل مشکلات شما از عهده یک دستگاه بر نمیآید و تمام دستگاههای ذیربط باید ورود پیدا کنند.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: البته برخی مشکلات حتما نیاز به قانون ندراد و میشود با همدلی، همفکری و همسویی در داخل استان آن را حل کرد و البته برخی دیگر هم نیاز به تصویب برخی قوانین جدید دارد.
یوسف نژاد در پایان با بیان اینکه البته تمام مشکل این معلمان، مشکل مالی نیست، گفت: احترام، امنیت شغلی و اعتباری که برای این معلمان در مدارس غیردولتی در نظر گرفته میشود، بعضا از برخی مطالبات دیگر آنها، مهمتر است.