به گزارش مازند اصناف؛ به نقل از تنکابن24، سیدامیر حسینیجو در نشست با روسای دستگاههای اجرایی شهرستان تنکابن با اشاره به اینکه این شهرستان از قدیمیترین شهرستانهای استان است، اظهار کرد: تنکابن از قدمت بالایی برخوردار و دارای موهبتهای الهی و ظرفیتهای فراوانی است. از سال ۹۲ تاکنون این شهرستان در حوزههای مختلف موفقیتها داشته است.
وی با بیان اینکه در بخش آموزشوپرورش و ساخت مدارس شهرستان حرکت رو به جلویی را شاهد هستیم، افزود: از ۹۲ تاکنون حدود ۲۶ میلیارد تومان در بخش ساخت مدارس پرداختشده و 6 مدرسه نیز در حال ساخت است.
فرماندار ویژه تنکابن خاطرنشان کرد: نزدیک به ۴۰۰ میلیارد تومان تاکنون در بخش تأمین و توزیع برق، سرمایهگذاری و اجرای پروژه در این شهرستان هزینه شده است.
این مسئول ادامه داد: تا سال ۱۴۰۰، هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در پروژههای زیرساختی برنامهریزیشده که تا امروز ۵۲ درصد این اعتبار به شهرستان تزریق شد.
حسینیجو با اشاره به اینکه در حوزه اقتصادی در بخش صنعت تعداد ۲۸ مورد از صنایع در سایت بهین یاب ثبتنام کردند، یادآور شد: از این تعداد ۱۸ مورد با مبلغ ۶۲ هزار میلیون ریال در حوزه صنعت تأمین اعتبار شد.
وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز ۶۱ مورد ثبتنام در سایت بهین یاب انجامشده و ۲۶ مورد کل تسهیلاتی که در این رابطه تائید شد به مبلغ ۵۸ هزار و ۲7۰ میلیون ریال بود.
فرماندار ویژه تنکابن سهم این شهرستان را 10 هزار و ۵۹۸ میلیون ریال در بحث اعتبارات مناطق کم برخوردار دانست که ۱۸ طرح با مبلغ مدنظر انجام شد.
این مسئول در خصوص تسهیلات خوداشتغالی بند دال تبصره ۱۶ قانون کشور خاطرنشان کرد: در حوزه بهزیستی مبلغ ۱۳ هزار و ۴۵۰ میلیون ریال با معرفی ۹۳ نفر صد درصد اعتبار جذب شد. در حوزه کمیته امداد نیز ۴۵ هزار و ۷۵۰ میلیون ریال با معرفی ۳۰۵ نفر کل اعتبارات جذب شد.
حسینیجو میزان اشتغالزایی از محل تسهیلات صندوق اشتغال نیازمندان کمیته امداد را ۳۵ مورد عنوان کرد و افزود: متقاضی تسهیلات اشتغالزایی در بسیج سازندگی ۷۴ نفر با هفت هزار و ۵۰۰ میلیون ریال است.
وی با اشاره به ۲۷ طرح آماده در حوزههای صنعت، کشاورزی، خدمات و بومگردی یادآور شد: برای سامانه کارا در تنکابن تاکنون ۳۲ میلیارد تومان اعتبار لحاظ شده است.
فرماندار ویژه تنکابن عمدهترین مشکل این شهرستان را عدم فروش مناسب محصولات باغی با توجه به ظرفیت بالای تولید در شهرستان دانست که به یک چالش جدی تبدیل شده است.
این مسئول با بیان اینکه همهساله به دلایل مختلف امکان صادرات این محصولات فراهم نمیشود، متذکر شد: شهرستان تنکابن این ظرفیت را دارد که با حمایت استانی و ملی، افزایش تولید را در این بخش داشته و بالاترین میزان اشتغال را فراهم کند.
حسینیجو در پایان با انتقاد از عدم حرکت در حوزه حمایت بیمه از محصولات باغی در شهرستان تنکابن گفت: تعداد پروژههای نیمهتمام شهرستان زیاد است که نیاز به حمایتهای بیشتری در این سطح داریم.