به گزارش مازند اصناف؛ سیدعباس موسوی در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته سلامت اظهار کرد: در ارتباط با اقدامات انجام شده بر ساماندهی هتلینگ بیمارستانها حدود 53 میلیارد و 700 میلیون تومان در 23 بیمارستان اعتبار اختصاص پیدا کرده است.
وی درباره توسعه فعالیت اورژانس مازندران، گفت: اقداماتی مناسبتی در دو بیمارستان رازی قائمشهر و امام رضا(ع) آمل انجام شده است و در بحث راهاندازی تختهای ویژه 110 تخت در استان راهاندازی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه بحث بهینهسازی و افزایش کیفت ارائه خدمات پیش بیمارستانی به صورت ویژه در برنامه کاری است، تصریح کرد: 84 پایگاه اورژانس در استان فعال است که 139 وسیله آمبولانسی در اختیار دانشگاه است، متوسط زمان حضور اورژانس در شهرها هفت دقیقه و در جادهها 12 دقیقه و 30 ثانیه است.
این مسئول درباره اقدامات انجام شده دانشگاه در ایام نوروز، یادآور شد: استفاده از مواد غذایی مناسب و سالم یکی از دغدغههای جدی در دانشگاه است، داشتن سیب سلامت و مشاهده برچسب آن از مباحث جدی است.
موسوی با اعلام اینکه بیش از 18 هزار مورد نظارت در ایام نوروز انجام شده است، گفت: 10 تن مواد غذائی ناسالم در ایام نوروز معدوم شده است.
وی درباره عرضه دارو در استان گفت: داروخانههای شبانهروزی با تهمیداتی دارو را تامین میکنند، تشدید بازدیدها از داروخانهها در برنامه کاری بوده است، مشکلی از این بابت نداشتیم، تعداد داروخانههای شبانهروزی استان در ایام نوروز 37 مورد بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تعداد ویزیتهای طرح نوروزی را 330 هزار مورد اعلام کرد و افزود: بخشی در مراکز بهداشتی و بیمارستانها بوده است.
این مسئول مجموع ارائه خدمات در دانشگاه علوم پزشکی مازندران را 85 میلیارد تومان در ایام نوروز اعلام کرد و گفت: در بستری فقط 46 میلیارد تومان خدمات ارائه کردیم.
موسوی در ادامه با اعلام اینکه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در استان مازندران به صورت مناسب پیگیری میشود، افزود: در دیدار با استاندار بحث حمایتهای استانی مدنظر بود که ایشان هم نسبت به این موضوع تاکید ویژه داشتند.
وی درباره استفاده از کالای ایرانی، گفت: وزارت بهداشت مصوبهای در این زمینه ارائه کرده است و تا زمانی که نیازمندیهای ما به کالای ایرانی تامین شود، از تولیدات داخل استفاده میکنیم.