به گزارش مازند اصناف؛ مهدی قاسمی در جلسه ستاد خدمات سفر مازندران اظهار کرد: در روز ششم فروردین، یکهزار و 417 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در استان معدوم شد که با احتساب این میزان، از ابتدای طرح تاکنون، 7 هزار و 707 کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدومسازی شده است.
وی افزود: از ابتدای طرح تا پایان روز ششم، تعداد 8 هزار و 154 مورد نظارت بر مراکز تهیه و توزیع اماکن عمومی انجام شد.
رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد خدمات سفر مازندران خاطرنشان کرد: طی این بازه زمانی، 152 اخطاریه بهداشتی برای صنوف صادر و تعداد 31 مورد نیز از واحدهای عرضه موادغذایی تعطیل شد.
به گفته قاسمی، تعداد مأموریتهای اورژانس مازندران تا پایان روز ششم را 4 هزار و 500 مأموریت عنوان کرد که تعداد یکهزار و 150 مورد را مأموریتهای تصادفی و تعداد 3 هزار و 442 مورد را مأموریتهای غیرتصادفی به خود اختصاص داده است.
انجام 239 مأموریت پایگاههای هلال احمر از ابتدای طرح نوروزی تاکنون
نماینده کمیته امداد و نجارت هلال احمر مازندران در ستاد خدمات سفر نیز اظهار کرد: از ابتدای طرح تا پایان روز 6 فروردین، 242 هزار و 431 نفر به پایگاههای هلال احمر جهت اخذ راهنمایی مراجعه کردند.
ندا خدادادی افزود: تاکنون، 239 مورد مأموریت از سوی تیمهای امداد و نجات هلال احمر انجام که تعداد مراجعین سرپایی 811 مورد و تعداد مصدومان امدادرسانی شده یکهزار و 400 نفر است.
وی در پایان تعداد کل تصادفات امدادرسانی توسط هلال احمر را از ابتدای طرح تا پایان روز 6 فروردین را 86 عملیات عنوان کرد و گفت: طی این مدت، تعداد مصدومان انتقالی حوادث جادهای 88 نفر و تعداد مصدومان سرپایی حوادث جادهای 22 نفر گزارش شده است.