به گزارش مازند اصناف موسی فلاح درباره وضعیت معاملات در بنگاههای فروش اتومبیل در مرکز مازندران اظهار کرد: بازار نمایشگاهداران در رکود است و همچون سنوات گذشته نیست.
سایتهای مجازی، نمایشگاههای اتومبیل را از رونق انداخت
وی افزود: از زمانی که پای سایتهای فروش اینترنتی نظیر باما و اپلیکیشنهای نظیر شیپور و دیوار به بازار معاملات باز شد، نمایشگاههای اتومبیل از رونق افتاد.
رئیس اتحادیه نمایشگاهداران اتومبیل مرکز مازندران خاطرنشان کرد: طی یک بررسی در مرکز مازندران، روزانه 160 الی 230 دستگاه خودرو تعویض پلاک میشود که 30 معامله هم در نمایشگاههای اتومبیل معامله نمیشود.
فلاح با بیان اینکه خیلی از بنگاهداران مستأجرند و توان پرداخت اجاره را ندارند، اظهار کرد: مراجعه متصدیان واحدهای صنفی برای عدم فعالیت به اتحادیهها رو به گسترش است.
وی اضافه کرد: از سویی دیگر، شرکتها هم با تنوع فراوان و با شرایط اقساطی گوناگون، اقدام به فروش خودرو میکنند و مردم هم با این شرایط، تمایلشان برای خرید خودروهای صفر بهجای دست دوم بیشتر است.
نمایشگاهداری در حال انقراض است
رئیس اتحادیه نمایشگاهداران اتومبیل ساری تصریح کرد: بازار نمایشگاهداران در حال رکود است و با این روند، این شغل در حال تعطیلی و انقراض است.
این مسئول با اشاره به فعالیت 175 نمایشگاه اتومبیل در مرکز استان بیان کرد: در گذشته روزانه سه معامله در بنگاهها صورت میگرفت اما در حال حاضر این میزان به هفته رسیده است.
لزوم ایجاد شهرک صنفی نمایشگاهی اتومبیل در مرکز مازندران
فلاح با بیان اینکه ما بارها پیشنهاد ایجاد شهرک صنفی برای نمایشگاهداران اتومبیل در مرکز استان را دادیم که در آن تمام خدمات نظیر تشخیص رنگ، کارشناسی فنی، قیمتگذاری، فروش، تعویض پلاک، دفاتر اسناد رسمی و غیره ارائه شود، ادامه داد: در صورت تحقق این موضوع، نه تنها اشتغالزایی صورت میگیرد، مسایل قضایی حل میشود، کاسبی رونق میگیرد، بلکه مشکلات ترافیکی کم میشود و بر اساس پیشبینی ما برای 3 تا 4 هزار نفر فرصت شغلی ایجاد میشود، اما مسئولان روی این موضوع، جدی تأمل و اقدام نمیکنند.
نرخ کمیسیون نمایشگاهها در معاملات اتومبیل
رئیس اتحادیه نمایشگاهداران اتومبیل مرکز مازندران در پایان در پاسخ به سوال خبرنگار ما درباره میزان کمیسیون معاملات در بنگاههای اتومبیل در مرکز استان گفت: براساس تعرفه سال 1382 کمیسیون نظارت، حق کمیسیون معاملات زیر 20 میلیون تومان، 75 صدم درصد و برای معاملات بالای 20 میلیون تومان، 65 صدم درصد است که طبق مصوبه جدید بنا شده است تا معاملات زیر 20 میلیون تومان یک درصد و معاملات بالای 20 میلیون تومان به نیم درصد تغییر کند.
انتهای پیام/