logo

کد خبر : 27341
تاریخ خبر : 1396/12/17
لزوم بازنگری در آیین نامه شعاع استقرار واحدهای تولیدی
رئيس اتاق بازرگاني مازندران تاکيد کرد

لزوم بازنگری در آیین نامه شعاع استقرار واحدهای تولیدی

<p><span style="font-size: larger;">&nbsp;رئیس اتاق بازرگانی مازندران خواهان بازنگری در آیین نامه رعایت فواصل و شعاع استقرار واحدهای تولیدی و مواد غذایی در شهرکهای صنعتی استان شد.</span></p>

به گزارش مازند اصنافعبداله مهاجر در جلسه تخصصی شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولتی با بیان اینکه در اروپا مراکز تولیدی و غذایی در مرکز شهر فعالیت دارند اظهار داشت: مراکز تولیدی و غذایی می‌توانند در کنار سایر مراکز در شهرها فعالیت کنند و باید قوانین رعایت فواصل مواد غذایی بازنگری شود.

وی با تاکید بر حفظ سلامت مردم و تلاش برای ارتقای آن افزود: امروز امکانات به گونه‌ای است که می‌توانیم مراکز متضاد را در کنار هم دایر کنیم و باید قانون و بخشنامه این بخش بازنگری شود.

مهاجر با بیان اینکه مشکل ایجاد واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی استان وجود دارد گفت: این مسئله باید در کمیته تخصصی بحث و بررسی و تصمیم درستی در این زمینه اتخاذ شود.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران، مشکلات امروز و دغدغه تولید را واقف هستیم و اولین کار در حوزه پنجره واحد این است که باید استعلام های غیرمرتبط را حذف کرد.

وی فلسفه پنجره واحد را تسهیل و سرعت بخشی در امر سرمایه گذاری دانست و گفت: دولت به این نتیجه رسیده تا اختیارات مختلف در حوزه سرمایه گذاری بخش خصوصی را واگذار کند.

مهاجر تصریح کرد: برخی سرمایه گذاران در تنگناهای مشکلات اداری گیر کرده اند و باید مسائل فراروی را حل کنیم و مشکلات را آسان کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران، اصلاح بخشنامه و دستورالعمل استقرار واحدهای مختلف مواد غذایی و تولیدی را در کنار هم و در شهرکهای صنعتی ضروری دانست.

شمسعلی هادیزاده معلم رئیس کمیسیون آب و منابع طبیعی اتاق بازرگانی مازندران نیز گفت: فاصله واحدهای تولیدی با آرامستان ها از مشکلات است، از اینرو قانون رعایت فواصل واحدهای تولیدی باید اصلاح شود.

وی سطح اشتغال کشاورزی را در مازندارن ۲۵ درصد برشمرد و گفت: برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی در استان باید برنامه ریزی کنیم و باید بانک اطلاعاتی مورد نیاز در بخش صنعتی استان تدوین شود.

وی احصاء موارد و مشکلات را ضرورت دانست و بازنگری در قوانین و آیین نامه های مربوط به فواصل واحدهای تولیدی را مهم برشمرد.

مرجع: مهر